Pregăteşte-te de sărbătoare: tartă cu ciuperci, bacon şi nuci
0A mai rămas puţin până când intrăm în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Ne-am pregătit cu o mulţime de reţete de pus pe masa de Crăciun. Astăzi vă propunem o tartă foarte gustoasă, cu ciuperci, bacon şi nuci.
Dificultate mică
Porţii 1 tavă
Preparare 1h
Ingrediente:
Pentru umplutură
300 g ciuperci
100 g bacon
1 ceapă mică
miezul de la câteva nuci
2 linguri ulei
o bucată caşcaval (pentru gratinat)
Pentru aluat:
200 g făină
100 g unt
1 ou
sare
Mod de preparare:
Cerni făina într-un castron mare şi o freci împreună cu untul, oul şi praful de sare. Frămânţi până obţii o textură moale, ca de miez de pâine. Laşi la frigider 30 minute.