Reţetă pentru Postul Paştelui: Tocană de legume cu ceapă, arpacaş şi spanac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mâncare bună de legume poate fi preparată în orice perioadă a anului, iar în Postul Paştelui această reţetă e tocmai bună. Ceapa, spanacul, orzul şi fasolea se numără printre ingredientele acestei tocăniţe de legume.

Vă propunem o reţetă sănătoasă şi ideală pentru Postul Paştelui, recomandată de „Cookin` Canuck“.

Ingrediente (pentru 6 porţii)

- ulei de măsline

- două cepe medii tăiate julien

- o linguriţă de oţet balsamic

- 3 căţei de usturoi tocat

- 400 de grame de roşii tăiate cubuleţe

- 220 de grame de arpacaş

- supă de legume

- 220 de grame de fasole

- 150 de grame de spanac

- cimbru, sare şi piper

Mod de preparare

Căleşte ceapa în ulei de măsline tip de 10-15 minute, apoi adaugă apă şi lasă la fiert alte 10-15 minute.

Adaugă oţetul balsamic, usturoi, cimbru, sare şi piper, apoi roşiile tăiate cubuleţe.

După aproximativ un minut se pune arpacaşul uscat şi supa de legume. Se lasă astfel la fiert, până se moaie arpacaşul, iar apoi se adaugă fasolea (deja fiartă). Spanacul se adaugă spre sfârşit şi se mai lasă pe foc până când acesta se înmoaie.

Poftă bună!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite