S-a deschis restaurantul McDonald’s Next, conceptul viitorului: ce preparate noi apar în meniu şi cum sunt răsfăţaţi clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou restaurant McDonald’s s-a deschis recent în Honk Kong, fiind numit localul fast-food al viitorului. Nu numai locaţia este amenajată pentru a fi în pas cu progresul tehnologic, ci şi meniul a suferit schimbări majore.

Restaurantul concept deschis la Hong Kong a fost proiectat de o companie australină, Landini Associates. Designul gândit de Landini este foarte simplu şi prietenos cu clientul, astfel că mesele sunt din lemn, fiecare fiind prevăzută cu încărcător pentru telefoanele mobile, iar cartofii sunt serviţi în coşuleţe împletite din sârmă.

Bucătăria este aşezată central, iar clienţii pot observa printr-un perete de sticlă cum sunt pregătite comenzile.

Noul tip de restaurant are în meniu preparate sănătoase, pe bază de sparanghel şi quinoa, iar iluminatul inteligent este menit să influenţeze starea clienţilor, adică să le inducă o stare de energie la primele ore ale dimineţii sau să-i relaxeze la prânz sau seara, notează The Independent.

image

Alte noutăţi aduse de McDonald’s Next sunt un bar cu salate, gofre cu sos de fructe de pădure şi tipuri de cafea artizanală, dar şi posibilitatea de a comanda de la masă prin intermediul unui sistem computerizat.  

image

Nu este însă primul restaurant concept lansat de lanţul fast-food. Localuri unde poţi alege ingredientele atingând imaginile de pe un ecran tactil au fost deschise în San Francisco şi New York, iar în Australia a fost inaugurat un „Corner McCafe”, unde se vând numai produse de patiserie şi sandvişuri, alături de o mulţime de tipuri de cafea, după modelul unei cafenele. 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite