Sarmale de post, mai delicioase decât cele cu carne. Reţetă simplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul Crăciunului începe pe 15 noiembrie şi ţine 40 de zile, timp în care reţetele de post vor fi la ordinea zilei în bucătăria ta. Ce zici de una de sarmale, poate chiar mai bune decât cele gătite cu carne? Încearcă această reţetă, printre cele mai simple de făcut!

Ingrediente

50 ml ulei

2 buc ceapă

1 buc morcov

250 g ciuperci champignion

1 plic - condiment sarmale Kamis

250 g orez

750 ml apă

1 lingură - Pastă de tomate

½ legătură - pătrunjel verde

½ kg - varză murată

4-5 - foi de dafin Kamis

1 linguriţă - cimbru uscat Kamis

250 g roşii în bulion

sare 

piper

mărar proaspăt

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

Îl vrei lung, bogat şi strălucitor? Cel mai eficient tratament natural pentru întărirea firului de păr

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite