Tartă cu portocale, un desert ispititor
0Portocala poate fi un ingredient savuros în multe reţete de deserturi. Profită de aroma sa inconfundabilă şi foloseşte atât coaja, cât şi sucul acestui fruct mai des în dulciurile tale.
Tartă cu portocale – Ingrediente
Pentru aluat
170 g făină
1 gălbenuş
120 g unt rece
1 lingură cacao
50 g zahăr pudră
50 g făină de migdale
1 lingură apă rece
coaja rasă de la 1 lămâie
Pentru cremă
4 gălbenuşuri
150 g zahăr
30 g făină
500 ml lapte
40 g unt moale
1 păstaie de vanilie
20 g amidon din porumb
Pentru decor
5 linguri gem de caise
1 portocală
Află cum se prepară tarta cu portocale pe clickpofatbuna.ro.
Vezi cum se fac clătitele americane cu lapte şi smântână.
Descoperă reţeta clătitelor de post umplute cu mere şi sos caramel.