Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Tochitură preparată ca-n Moldova

3
14 Dec 2016 13:00:00
Autor: Sorina Severin
Încearcă un preparat savuros!
Încearcă un preparat savuros!

Când te gândeşti la preparatele tradiţionale de Crăciun preparate în zona Moldovei este inevitabil să nu pofteşti la o porţie de tochitură cu mămăliguţă caldă, ou ochi şi brânză sărată.

De ce ai nevoie pentru tochitură moldovenească

500 g pulpă de porc

500 g ceafă de porc

300 g cârnaţi afumaţi

4 linguri untură

300 ml apă

4-5 căţei de usturoi

5-6 linguri suc de roşii

sare

piper

mămăligă

brânză telemea sau de burduf

ouă ochiuri

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară tochitura moldovenească!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Amicus Plato
14.12.2016, 13:17:34

Tochitura nu poate fi decît moldovenească. Nu că ar fi cine știe ce fel sofisticat de mîncare. Aș zice că din bucatele moldovenești este cel care îmi place cel mai puțin. Evit să mînînc așa ceva.

Andru Solis
14.12.2016, 14:09:38

Cu cat voi astialalti din spatiul danu iano-carpato-pontic ne lasati in pace pe noi moldovenii, cu atat mai bine. Lasati-ne pe noi moldovenii in pace, voi mancati foie grasse si somon si beti vin de Bordeaux voi astia aristocratii, in special cei din Erdely. Lasati-ne pe noi taranii moldoveni in pace.

-1 (1 vot)
COCO
26.01.2020, 01:05:16

Dacă în preparat punem sos de rosii,nu mai e tochitura ,e tocana.Pofta buna!

Modifică Setările