Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Zacuscă cu păstrăv, reţeta de care te vei îndrăgosti

1
7 Oct 2019 22:35:32
Autor: Andreea Răducu

Sănătate curată şi un gust desăvârşit, asta vei obţine dacă alegi să prepari şi tu această reţetă de toamnă. Zacusca cu păstrăv nu are o complexitate mai mare decât cea normală, doar cu legume, însă la final papilele tale gustative îţi vor mulţumi. În plus, carnea de peşte conţine fier şi Omega 3, asigurând o parte din necesarul zilnic al organismului.

Ingrediente zacuscă cu păstrăv
 
Ai nevoie de:
(pentru 6 borcane de 400g )
 
1 kg păstrăv
500g ceapă
350g morcovi
1 kg gogoşari
650ml ulei
250ml oţet alimentar de 9°
50g zahăr
250 ml suc de roşîi
condimente (sare grunjoasă, foi de dafin, piper boabe, cimbru uscat, coriandru boabe) după gust
Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi: 
Ilie Năstase, părăsit şi de a cincea nevastă! Ioana s-a mutat în chirie şi nu mai vrea să audă de el
Anamaria Prodan renunţă la televiziune! De ce a plecat la ”Gospodar fără pereche”: ”Nu pot să rup legătura cu familia!”
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
8.10.2019, 00:27:17

....Ce nu pune Zacusca cu Stavrid.......inainte de 1989 aveam reclame in tot locul :"NICI O MASA FARA PESTE OCEANIC".......cand mancarea era la cota....bagau stavrid si-n pizza....