Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Adevărul Live: Care sunt nevoile primare într-o relaţie şi de ce apare infidelitatea

0
9 Aug 2018 13:09:55
Autor: Lizeta Oprea
Care sunt nevoile primare într-o relaţie şi de ce apare infidelitatea
Care sunt nevoile primare într-o relaţie şi de ce apare infidelitatea

Plecând de la exemple concrete oferite de psihoterapeutul Harriet Lerner – unul dintre cei mai renumiţi experţi în relaţii de familie din SUA, încercăm să aflăm care sunt nevoile primare în cadrul unei relaţii, cum ne gestionăm corect emoţiile într-o relaţie, care sunt cauzele infidelităţii şi cum scăpăm de jocul învinuirilor.

INTRĂ ÎN DISCUŞIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live 

 

De multe ori intrăm într-o relaţie sperând că în viaţa noastră vor apărea nschimbări majore. Ne facem o listă cu lucrurile pe care ar trebui să le schimbăm la noi pentru ca relaţia să funcţioneze perfect iar „trebuie să…“ devine  laitmotivul pentru care noi nu mai putem să fim noi, din dorinţa de a fi în standardele dorite de partener. Începem să facem schimbări majore în viaţa noastră, timp în care ne pierdem pe noi, devenim nefericiţi, neîmpliniţi. Atunci apar neînţelegerile în cuplu, apar certurile şi, inevitabil, infidelitatea. Acestea din urmă nu apar din cauza că atracţia dintre cei doi s-ar fi epuizat, ci din cauza conflictelor şi nevoilor care nu primesc răspuns.

Încercăm să aflăm astăzi, de la ora 14.00, la Adevărul Live, alături de Gina Enache - psihoterapeut, Andrei Vulpescu - blogger pe teme de relaţii  şi Sorin Lucaci – PR Editura Herald, care sunt nevoile primare în cadrul unei relaţii, cum ne gestionăm corect emoţiile, care sunt cauzele infidelităţii şi cum scăpăm de jocul învinovăţirilor, plecând de la exemple concrete oferite de psihoterapeutul Harriet Lerner – unul dintre cei mai renumiţi experţi în relaţii de familie din SUA.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările