Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Amor câştigat cu jumătate de ficat: un transplant de organ a unit destinele a doi străini: „Datorită ţie râd, zâmbesc şi îndrăznesc să visez din nou“ VIDEO

0
14 Nov 2016 18:47:31
Autor: Victor Arvunescu
Heather şi Chris au devenit un cuplu după ce bărbatul i-a donat femeii jumătate din ficat FOTO Facebook
Heather şi Chris au devenit un cuplu după ce bărbatul i-a donat femeii jumătate din ficat FOTO Facebook

Doi străini au ajuns să îşi unească destinele după ce unul dintre ei şi-a donat jumătate de ficat. Gestul i-a unit pe cei doi, iar acum povestea lui face înconjurul lumii.

Atunci când un ofiţer din Frankfort, Illinois a decis să-şi doneze jumătate din ficat unei persoane pe care nu o mai întâlnise, nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge să se căsătorească chiar cu cea pe care a salvat-o. În martie 2014, Heather Kruger (27 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la ficat în stadiul 4, aflând că mai are doar câteva luni de trăit. Doctorii i-au transmis că singura şansă de supravieţuire este un transplant de ficat, dar, cu timpul limitat, aşteptarea pe listele statului ar fi durat prea mult, astfel că singura şansă ar fi fost să găsească un donator viu. „Mi-au spus imediat că am nevoie de transplant. Nu aveam mult timp să găsesc un donator şi atunci îmi simţeam cum corpul începea să cedeze“, a spus Heather Kruger pentru odditycentral.com

Un străin inimos 

Salvarea ei a venit de la un străin. Chris Dempsey era în pauză de masă, atunci când l-a auzit pe vărul tinerei povestind despre problema de sănătate a acesteia şi cum trebuie să găsească un donator viu altfel va muri. Chris nu o cunoştea şi nici nu o întâlnise pe Heather, dar a vrut să o ajute imediat. „Am petrecut patru ani în Forţele Speciale şi am învăţat să nu dau în spate de la nimic. Aşa că mi-am spus: «Dacă pot să ajut, atunci o să ajut»“, a zis el. Astfel, a intrat în vorbă cu vărul fetei şi i-a spus că vrea să fie testat dacă este un donator compatibil, în final descoperindu-se că se potrivesc.

„Am primit un telefon şi am început să plâng alături de mama“, povesteşte ea despre momentul în care aflat că un străin o ajută. Cei doi s-au întâlnit apoi pentru a discuta detaliile procedurilor medicale, care implicau scoaterea a jumătate din ficatul lui Chris. În final, transplantul a decurs perfect, iar cei doi duc vieţi perfect sănătoase. 

O legătură mai profundă 

„Nu îmi datorezi nimic pentru asta. Putem să avem căi separate dacă asta îţi doreşti“, i-a spus Chris, dar Heather a simţit că între ei e o legătură specială. La început, femeia a recunoscut că nu-şi putea da seama dacă simte aşa datorită gestului de bunătate al bărbatului, dar în timp a realizat că e mai mult de-atât. 

FOTO Facebook

Cei doi au continuat să vorbească, devenind din ce în ce mai apropiaţi, iar pe 10 decembrie 2015, Chris a cerut-o pe Heather de soţie, acesta acceptând. La începutul lunii octombrie 2016, Chris şi Heather s-au căsătorit într-o ceremonie frumoasă, iar femeia s-a folosit de jurământ pentru a-i arăta soţului ei cât de mult înseamnă el pentru ea. „Eşti cel mai incredibil om pe care l-am cunoscut. Ai crezut în mine şi m-ai făcut să mă simt specială zi de zi. Datorită ţie râd, zâmbesc şi îndrăznesc să visez din nou“, i-a spus ea.

Privind înapoi la anii trecuţi, Heather spune că încă nu poate crede tot ce i s-a întâmplat. „Mă gândesc la toate acele fraze cu «ce ar fi fost dacă...», cum ar fi dacă nu ar fi mers la prânz în acea clipă sau dacă vărul meu nu ar fi fost la muncă atunci. Am avut un înger păzitor deasupra capului. Gestul lui Chris arată că există şi oameni sinceri şi buni, chiar dacă în jur totul e negativ“, a mai zis ea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările