Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Când incitarea se consumă virtual…

1
18 Jul 2013 19:47:24
Maridana Arsene

Ochii ni s-au întâlnit, privirile ne-au stăruit cât să ne-o ia razna imaginaţia. Atracţie pură, nu jucărie… El îmi vroia numele, pentru a mă “cerceta” pe Facebook, eu i-l voiam pentru a şti cum să-l strig… cum să-l alint, poate.

 „Nu am Facebook”, i-am zis, şi asta a sunat ca o bombă în ochii lui, care m-au sfredelit bulversaţi secunde bune. Bomba trebuia dezamorsată, căci nu-mi plac privirile tâmpe. La o cafea, două, trei… câte ar trebui pentru un profil creat real. Cum să cultivăm atracţia, dacă nu prin etapa care se numea înaintea erei Facebook “curte”? De unde să mă ia şi cum să mă apuce fără referinţele online? Nu părea de acord că realitatea e cea mai sigură metodă să mă descopere. Căci pentru cei cu Facebook, lumea are altă culoare, etapa incitării se consumă în reţea, iar întâlnirile face-to-face au loc doar dacă partenerii consimt disponibilitatea de a trece direct la “acţiune”.

Când i-am propus o cafea în oraş, el se visa deja trezit cu cafeaua la pat, după o noapte nebună de amor… Înainte aş fi zis că a văzut prea multe filme, azi însă, recunosc tiparul proprietarului de Facebook - om neapărat important şi foarte ocupat, cu mii de „fani” şi tot atâtea posibilităţi, care nu pierde timpul decât dacă are certitudini.

Imposibilitatea de a stabili virtual şi în detaliu revederea noastră l-a obligat la ceva efort – să iasă în oraş doar pentru a-şi adulmeca “victima”… „Curtea se face pe Facebook, e o etapă minoră, care se arde rapid, de obicei…”, mi-a spus când ne-am revăzut.

„La mine sau la tine?”, a tranşat el când am acceptat o nouă întâlnire, cerându-mi detalii despre momentul ce spera să vină. „Nici, nici”, i-am răspuns sec, delectându-mă cu aceeaşi privire tâmpă ce mi-o aruncase când a aflat că nu am cont pe Facebook. Cum să ştiu eu ce se va întâmpla mâine, cum îmi va fi pulsul, câtă tensiune va fi între noi, ce voi simţi să fac şi ce nu…?! Viaţa e scurtă, e de înţeles când o consumi la tastatură, şi monotonă dacă nu eşti gata s-o laşi să te surprindă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

paradoxal
19.07.2013, 14:29:25

Tanti ca vrei,nu vrei,trebuie sa accepti ca barbatii nu mai sunt ce erau odata pe vremuri.(nu generalizez decit in cazul barbatilor care isi pierd vremea pe chaturi din astea adolescentine/ online) Pai tanti tu pe ce lume traiesti?tu avansezi din propia initiativa invitatia la cafea,normal ca in capul babuinului de facebook aceasta propunere a avut cu totul alte semnificatii fata de idea in sine a intilnirii propuse de tine. Dar pe alta parte,poate asa , tot culegind/culegind,odata si odata,vei culege si bine. ps In chestiuni din astea virtuale, ar trebui sa vorbesti cu Simona Catrina,ca si ea tot asa catranita era cindva,dar in timp si prin experiente, si-a formati bine spiritul de observatie/ ochiul in privinta unora sau altora,zic,,de barbati.

0 (2 voturi)
Modifică Setările