Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia

4
25 Mar 2015 04:54:35
Autor: Cosmin Ardeleanu
Femeile cred deseori că problemele erectile ale partenerilor de viaţă sunt cauzate de faptul că aceştia nu mai sunt atraşi de ele FOTO Shutterstock
Femeile cred deseori că problemele erectile ale partenerilor de viaţă sunt cauzate de faptul că aceştia nu mai sunt atraşi de ele FOTO Shutterstock

Disfuncţiile erectile ale bărbaţilor au diverse cauze, de la stres până la probleme medicale. Cu toate astea, deseori femeile cad în capcana autoînvinuirii, considerând că ele sunt cauza problemelor partenerilor de viaţă.

„Poate că e bolnav. Sigur există o explicaţie medicală”

Peste 85% din cazurile de disfuncţii erectile sunt cauzate de anumite probleme medicale. De aceea, femeile care cunosc această informaţie nu se hazardează să creadă că pierderea erecţiei în timpul actului sexual e cauzată de ele ci iau în calcul o eventuală boală a partenerului.

„Mă întreb dacă e ceva în neregulă cu relaţia noastră?”

Uneori pierderea erecţiei în timpul actului sexual poate indica probleme serioase în cuplu. Dacă vi se întâmplă astfel de accidente şi credeţi că sunt cauzate de neînţelegerile din cuplu, comunicaţi cu partenerul dumneavoastră fără a-l învinui. Orice problemă are o rezolvare dacă există o bună comunicare între voi.

„Poate e supărat pe mine”

Supărările, exprimate sau nu, afectează dorinţa sexuală din interiorul multor cupluri. Nervii şi nemulţumirile pe care le acumulăm zi de zi îşi pun amprenta asupra performanţelor sexuale ale bărbaţilor. Viaţa sexuală a multor cupluri este influenţată de aceşti factori externi aşa că înainte de recurge la un tratament medical pentru rezolvarea problemelor erectile, încercaţi să scăpaţi de aceste supărări, indiferent dacă sunt provocate de persoana iubită sau de o perioadă mai tensionată la birou.

„Dacă are o aventură? Oare urmează să mă părăsească?”

Femeile cu o stimă de sine scăzută cad des în capcana acestei gândiri. Doamnele care se raportează la dorinţa sexuală a bărbatului pentru a-şi evalua feminitatea sunt deseori profund afectate de problemele erectile ale partenerilor. De asemenea, ele iau în calcul posibilitatea că bărbaţii să nu se mai simtă atraşi de ele din punct de vedere sexual, dar că există alte femei asupra cărora aceştia să-şi reverse fanteziile sexuale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

doreldelaenel
25.03.2015, 09:40:18

Se spune ca femeia este o fiinta sensibila si nu trebuie sa o atingi nici macar cu o floare !? Esential pentru o relatie sexuala este...erectia, desi o au si femeile din cate stiu, mai importanta este a barbatului. Fara erecte indelungata, cel putin cat Bolero de Ravel...se spune, fameile raman nesatisfacute sexual. Este un fapt demonstrat psihologic ca, majoritatea celor ce apartin "sexului slab" folosesc constient sau inconstient asa numita "tehnica de castrare" prin afisarea nemltulirilor in dese situatii fara a avea stricta legatura cu activitatea sexuala. Sunt mai tot timpul "cu sabia scoasa" puse pe hartza din te miri ce s'atunci in psihicul barbatului se declansaza aceasta reactie la stimulul nemultumirilor femeii. Este in natura, firea "sexului slab" aceasta atitudine dupa cum am spus, constient sau nu. Observati ca nu am spus mascul! Dealtfel barbatul ar trebui sa reziste psihologic acestui tir de nemultumiri venit din partea partenerului de viata, insa cu toate eforturile depuse i se vor implementa in subcostient iar prim reactie a organismlui este impotenta temporara care se agraveaza cu atat mai mult cu cat trece un timp mai lung. Barbatul ar trebui sa aiba atitudine de mascul, sa se protejeze de influentele negative ale vorbelor "de duh" insa, nici un mascul nu poate rezista mult timp acestor nemultumiri afisate de partenera. Cu bine,

+4 (4 voturi)
Victor Rusu
25.03.2015, 15:52:16

Luați-vă, fetelor, un vibrator cu 4 viteze și problema e rezolvată...

-2 (2 voturi)
Emilian Serbanescu
25.03.2015, 22:02:08

Ce sa creada? Ca le-a parasit norocul.

+1 (1 vot)
Dorween Michael
26.03.2015, 00:11:24

..." unde esti tu , " tepes " , Doamne ...?

Modifică Setările