Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani, a fost iniţiată în sadomasochism de soţul ei şi a avut un Contract de prostituţie conjugală

1
21 Sep 2020 10:03:58
Autor: Click! pentru femei
Catherine Robbe-Grillet, o marchiză de Sade în variantă modernă
Catherine Robbe-Grillet, o marchiză de Sade în variantă modernă

Cea mai bătrână dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, împlineşte peste trei zile 90 de ani şi are o poveste de viaţă care face ca „Fifty Shades of Grey“ să pară un film Disney. A fost iniţiată în sadomasochism de soţul ei, scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris cărţi pe această temă şi spune că nu ia niciodată bani pentru sesiunile sale.

Născută în Paris, pe 24 septembrie 1930, Catherine Robbe-Grillet este cea mai cunoscută dominatoare din Franţa. Este considerată o marchiză de Sade în variantă modernă, iar viaţa ei o demonstrează din plin. A fost iniţiată în sadomasochism chiar de soţul ei, cu care a fost căsătorită 51 de ani, până la moartea acestuia, în 2008.

Scriitorul şi regizorul francez Alain Robbe-Grillet era un sadic cunoscut în cercurile pariziene şi a mers până într-acolo încât i-a trimis soţiei sale un Contract de prostituţie conjugală, în care îşi exprima toate cererile cu privire la şedinţele de sex sadomasochist.

Catherine Robbe-Grillet a avut însă o experienţă extraconjugală care a făcută-o să treacă la celălalt capăt al biciului şi să devină ea însăşi dominatoare.

Spune că nu a luat bani niciodată pentru sesiunile sale, deoarece persoana care plăteşte deţine puterea şi ea nu ar putea renunţa niciodată la control. După moartea soţului, a cunoscut o femeie cu 32 de ani mai tânără, care i-a devenit parteneră.

Citeşte aici ce prevedea Contractul de Prostituţie Conjugală, află povestea incredibilă a dominatoarei crescută de călugăriţe şi vezi o galerie foto cu aceasta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

A.S.
22.09.2020, 09:44:23

Grav bolnavi cu capul...

Modifică Setările