Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cele mai comune motive pentru care partenerii care se iubesc ajung să divorţeze

0
13 Feb 2020 17:41:51
Autor: Lizeta Oprea
Deşi mulţi parteneri consideră că apariţia unui copil poate salva cuplul, la fel de bine poate reprezenta o provocare mult prea mare
Deşi mulţi parteneri consideră că apariţia unui copil poate salva cuplul, la fel de bine poate reprezenta o provocare mult prea mare

Laura Wasser, avocatul unora dintre cele mai celebre cupluri de vedete, vorbeşte despre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung să divorţeze.

Când vine vorba de cele mai frecvente motive de divorţ, majoritatea tinde să se gândească că principalul este infidelitatea. Laura Wasser, avocatul care s-a ocupat de divorţurile unor celebrităţi precum Kim Kardashian sau Angelina Jolie, şi-a lansat propria platformă online şi a vorbit despre adevăratele motive care duc la separarea a doi oameni care se iubesc.

Comunicare deficitară

Wasser admite că, în cele mai multe cazuri, lipsa comunicării vine cu mult înainte ca partenerii să aleagă să caute intimitate în altă parte. „Dacă simţiţi o lipsă de intimitate în cuplu, alegeţi să consultaţi un terapeut de cuplu care să vă ofere câteva instrumente pentru a comunica eficient în perioadele dificile“, recomandă aceasta.

Discuţii despre bani

La început, banii nu sunt o problemă, dar cu timpul este posibil să apară tot felul de discuţii. Wasser recomandă introducerea unui regulemant nescris, care include aşteptările financiare ale fiecăruia dintre parteneri. Avocatul susţine că discuţiile pe această temă sunt printre cele mai frecvente motive de ceartă.

Dorinţe parentale diferite

Copiii produc o serie de emoţii. Dacă nu vă potriviţi în ceea ce priveşte dorinţa de a deveni părinte, acest motiv poate reprezenta o fisură importantă în fundaţia căsătoriei voastre. La fel de importante sunt şi părerile privind creşterea copilului. Deşi mulţi parteneri consideră că apariţia unui copil poate salva cuplul, la fel de bine poate reprezenta o provocare mult prea mare pentru cei doi părinţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările