Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cele mai jenante lucruri care ţi se pot întâmpla în timpul actului sexual. Specialiştii spun că nu ai de ce să te ruşinezi

4
27 Oct 2021 09:29:12
Autor: Click! pentru femei
Multe lucruri stânjenitoare se pot întâmpla în timpul unui act sexual FOTO Shutterstock
Multe lucruri stânjenitoare se pot întâmpla în timpul unui act sexual FOTO Shutterstock

Intimitatea fizică poate fi minunată, dar îţi poate da şi multe emoţii, având în vedere lucrurile neaşteptate care se pot întâmpla când ţi-e lumea mai dragă. Vrei să faci o impresie bună, să te simţi mai bine ca niciodată şi, tocmai în momentele de maximă apropiere de partener, ţi se ia de toată tandreţea de care te bucurai până atunci. Ce s-a întâmplat?

Cine face sex ca-n filme? Nimeni! Nu există acele unghiuri perfecte, acele trupuri fără defect şi trăiri de vis fără niciun moment de stânjeneală. Toate acestea sunt utopii şi scenarii de Hollywood. În viaţa reală există şi stângăcii, şi mici accidente care să perturbe acele clipe de extaz. Şi poate că ele chiar dau farmec relaţiei voastre şi sunt perfect explicabile. Care pot fi acele momente jenante în doi?  

Sunteţi întrerupţi

Tocmai de aceea i se spune “intimitate”, nu? Pentru că sunteţi doar voi doi şi nimic nu intervine între voi. Greşit! Scenariul perfect în care totul e coordonat şi calculat – ca-n filme! – nu există cu adevărat! Sau, cel puţin, nu de fiecare dată.

E de-ajuns ca animăluţul de companie să-şi facă cumva simţită prezenţa pentru ca starea pe care o aveaţi să dispară. Sau un vecin să dea cu bormaşina în perete, un telefon să nu se oprească din sunat, copilul care s-a trezit în camera alăturată să înceapă să plângă, pentru ca toată acea magie să dispară. Totuşi întreruperile pot fi diverse şi fac toate parte din viaţa reală.

Află aici ce alte situaţii foarte ciudate sau stânjenitoare pot apărea în timpul partidelor de amor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Flogea Aurelu
27.10.2021, 14:15:17

Partenerul sa ascunda ca e oltean si sa-si dea femeia seama doar in dormitor, cand scoate prazul de 5 cm la ea :))))))))

-6 (8 voturi)
miron miron
27.10.2021, 19:48:03

La 5 cm de praz mai adauga 20 cm. ca sa nu iei bataie, chiar daca esti oltean cu suman.

+8 (8 voturi)
imsi2 imsi2
27.10.2021, 20:02:28

Ei daca pica closca atunci ii atunci.

-8 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
27.10.2021, 22:50:49

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările