Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cererea în căsătorie spectaculoasă a fermierului care şi-a distrus recolta de grâu din romantism

3
23 Jul 2015 17:37:31
Autor: Mădălina Bătrînca
FOTO BBC
FOTO BBC

Un fermier a pus la cale o cerere căsătorie cu adevărat impresionantă. Preţul promisiunii unei eternităţi a constat, însă, distrugerea recoltei, dar bărbatul l-a plătit fericit cu gândul c-o să-şi dea iubita pe spate.

Un fermier în vârstă de 32 de ani din comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie, Rick Davies, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Diana Cull, într-un mod inedit. Bărbatul a distrus recolta de grâu pentru a-şi impresiona viitoarea soţie cu un gest romantic pe care şi-l va aminti toată viaţa. Davies a „scris” pe câmpul de grâu, cu pesticide, mesajul „Di, te căsătoreşti cu mine?”.
 
Romantismul bărbatului a distrus o porţiune destul de mare de cereale, în valoare de peste 850 de euro, dar Diana, iubita acestuia, a acceptat şi a declarat că a fost copleşită de grandoarea gestului. „A fost minunat, am început să plâng. E ceva ce vezi doar în filme. Ne tot plimbam cu avionul deasupra lanului când el s-a aplecat asupra mea şi m-a întrebat ce spun. Am acceptat fără ezitare”, a declarat tânăra fericită, potrivit publicaţiei „BBC”.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Robert Chiritoiu
23.07.2015, 18:22:03

Parca era mai interesant, daca folosea alte seminte pentru text, de ex. floarea soarelui. Cred ca se cultiva in acelasi timp, si se vedea efectul in timpul dezvoltarii plantelor. Nu pierdea nimic, avea seminte de spart pt. toata familia. :) Plus ca era un fermier in toata puterea cuvantului, daca nu folosea produse care nu se gasesc in natura, cum ar fi pesticidele, cele mai nocive produse.

+2 (2 voturi)
Toru Okada
23.07.2015, 21:42:51

eu il refuzam... daca atat l-a dus capul... cine stie de ce alte fapte mai e in stare, care sa puna in pericol existenta copiilor pe viitor. :))

-2 (2 voturi)
Sunteţi Abjecţi
23.07.2015, 22:22:00

Nu cred că fața doamnei din fotografie permite posesoarei feței luxul unui refuz al mariajului, fie el şi cu acest fraier prezent alături de dumneai. Gradul de "fraier" îl va conştientiza mai târziu, în timp, mai ales la revederea fotografiilor cu "gestul", dar nu mai târziu de data pronunțării divorțului. Dacă această conştientizare nu se petrece nici atunci, îi va fi atribuit din oficiu titlul de "fraier" cu gradul "absolut".

Modifică Setările