Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cum îţi dai seama că o femeie mimează orgasmul: 5 semne care îi vor face pe bărbaţi să se străduiască mai mult

0
30 Aug 2015 13:34:11
Autor: Liviu Stănculescu
Mimarea plăcerii sexuale poate distruge, în timp, o relaţie. FOTO Arhivă Adevărul
Mimarea plăcerii sexuale poate distruge, în timp, o relaţie. FOTO Arhivă Adevărul

Faptul că femeile mimează orgasmul nu este un secret, dar, cu toate acestea, bărbaţii nu reuşesc să-şi dau seama când partenera lor se preface. Există, însă, o serie de indicii care îi pot oferi partenerului ocazia de a înţelege de ce femeia de lângă el se teme să-i spună ce nu funcţionează în viaţa intimă.

Mimarea orgasmului este foarte des întâlnită în rândul femeilor, soluţie la care acestea recurg mai ales când simt că nu există şansa de a atinge punctul culminant, scrie publicaţia „YourTango”. Acestă problemă, care poate afecta o relaţie prin frustrarile acumulate, ar putea fi însă rezolvată cu uşurinţă în urma unei discuţii sincere şi deschise între parteneri.

Dacă suspectezi că partenera mimează orgasmul, poţi fi atent la aceste semne pentru a identifica dacă este nevoie să schimbaţi ceva pentru a vă bucura de intimitate în egală măsură:
 
1. Obrajii şi pieptul ei nu îşi schimbă culoarea
Atunci când o femeie are orgasm, obrajii şi pieptul ei capătă nuanţe roz-purpurii, graţie fluxului sangvin accelerat. Dacă nu observi o diferenţă notabilă în ceea ce priveşte culoarea pielii ei, este foarte posibil ca partenera ta să nu fi avut orgasm. 
 
2. Ritmul respiraţiei ei nu se schimbă prea mult 
Orgasmele produc multe reacţii în corpul uman, iar uneori se întâmplă să reacţionăm ca după un antrenament solicitant la sală. Lipsa unui ritm al respiraţiei alert, neregulat şi a gâfâielilor este un semn că partenera nu a avut orgasm.
 
3. Nu i se dilată pupilele
La fel ca în cazul unui drog puternic, în timpul sexului substanţele chimice eliberate în creier fac pupilele să se dilate, aşa că această reacţie poate fi un indicator bun al plăcerii sexuale.
 
4. Nu are contracţii vaginale
Acesta este, poate, cel mai evident semn. În timpul orgasmului, pereţii vaginali se contractă şi se „strâng” în jurul penisului. Dacă acest lucru nu se întâmplă, partenera ta nu a avut, cel mai probabil, orgasm.
 
5. Iniţiază sexul foarte rar
Orgasmele femeilor sunt mult mai puternice şi mult mai variate. În plus, o femeie poate avea mai multe orgasme într-o singură partidă de sex. Dacă trebuie să îţi convingi partenera să întreţină relaţii sexuale cu tine, iar ea nu arată de cele mai multe ori interes faţă de intimitate, există posibilitatea să nu se simtă bine în timpul sexului.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările