Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Cum poţi ajunge la orgasm fără să faci sex sau să te masturbezi

3
6 Mar 2015 18:01:44
Autor: Bogdan Dobre
Cursul se bazează pe tehnici de respiraţie, în combinaţie cu contracţii ale musculaturii pelviene şi exerciţii de meditaţie menite regăsirii echilibrului interior. FOTO salon.com
Cursul se bazează pe tehnici de respiraţie, în combinaţie cu contracţii ale musculaturii pelviene şi exerciţii de meditaţie menite regăsirii echilibrului interior. FOTO salon.com

Orgasmul poate fi experimentat şi fără contactul sexual cu un alt partener şi chiar fără să recurgem la masturbare, la stimularea oferită de anumite jucării sexuale ori filme pentru adulţi.

Denumit generic „orgasmul fără mâini“ (hands free orgasm), acest tip de plăcere poate fi experimentată graţie unei tehnici care este predată în anumite ţări, cum este India sau SUA.

Sub titulatura „Cum poţi avea parte de un orgasm dincolo de genuri sexuale“, publicaţia online yourtango.com scrie despre un atelier pe această temă condus de instructorul Barbara Carrellas, autoare a volumului „Urban Tantra: Sacred Sex for the Twenty-first Century“ (Tantra urbană: Sex Sacru pentru secolul al XXI-lea). 

Cursul se bazează pe tehnici de respiraţie, în combinaţie cu contracţii ale musculaturii pelviene şi exerciţii de meditaţie menite regăsirii echilibrului interior, care au drept rezultat obţinerea unui altfel de orgasm.

„Atunci când instructorul dă semnalul, toţi participanţii încep să respire la unison, de 30 de ori la rând. Deşi este un exerciţiu individual, se lucrează în grup pentru a atinge orgasmul. Pe neaşteptate, furnicături încep să fie resimţite în zona abdominală şi senzaţiile se extind spre creier. Sunetele din fundal par că se intensifică, ca un fel de incantaţie tribală, apoi cursanţii încep să se ghemuiască în poziţie fetală. Climaxul a fost atins“, a descris un blogger ceea ce se întâmplă la un astfel de atelier. 

După cum a precizat acesta, senzaţia trăită nu este la fel cu cea experimentată în timpul unui orgasm obţinut în urma unei partide de sex sau a masturbării. „Dacă acesta a fost un orgasm, a fost cel mai puternic pe care l-am avut vreodată. Iar perioada de după orgasm, un soi de serenitate greu de descris, este diferită de orice altceva“, a explicat bloggerul. 

Prelungirea sau intensificarea orgasmului este o dorinţă împărtăşită de mulţi, chiar dacă nu suntem dispuşi să admitem acest lucru. Iar puterea minţii şi tehnicile de respiraţie reprezintă o altă variantă, pe lângă cele clasice, de a face acest lucru, notează yourtango.com

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

maresaldeflota@gmail.com ion ion
6.03.2015, 18:17:03

SAMARINEN NU SAMARITEAN ' se vede cata religie ai facut in scoala, jurnalist pregatit slab , poate de aia vreti religia scoasa din scoala, ca sa angajati jurnalisti pregatiti slab.

Utilizator Adevărul
7.03.2015, 13:07:16

Comentariu considerat abuziv.

Leonhard Hartmann
19.03.2015, 18:43:06

Ani 70 sunt apusi de mult...cand toate aceste gogorite inca circulau.Cu putin canabis ajungi la acelasi rezultat..din pacate folosesti mana ??...sa duci tigara la gura .Guru de genul acesta fie el femeie sau barbat au reinventat roata si vor sa ne arate noua nestiutorlor...cum si ce..sa fim seriosi.. MfG Hartmann

Modifică Setările