Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Despre flirt...

10
28 Jun 2013 12:40:34
Maridana Arsene

Vara sau iarna, în costumul de schi sau în cel de baie, cu toţii flirtăm, în esenţă, la fel. Chiar dacă frumuseţea stă în ochii privitorului, iar şabloanele se schimbă de la o perioadă la alta, feminitatea şi virilitatea sunt constantele oricărei forme de seducţie.

O femeie senzuală şi sexuală, calităţi exprimate prin aspectul fizic, dar mai ales prin atitudine, seduce la fel de uşor ca un bărbat viril, sigur pe el.

Pentru unii o femeie poate fi sexy prin stângăcia, delicateţea şi inocenţa ei, pentru alţii, femeia sexy este cea care calcă apăsat, e încrezătoare şi ambiţioasă, ştie ce şi pe cine vrea. Gusturile nu se discută nici când vine vorba despre aspectul fizic, căci unii preferă femeile înalte, alţii pe cele mignione, o parte este atrasă de blonde, cealaltă de brune sau roşcate.

Trendurile se schimbă (când se poartă silicoanele, când sânii „moderaţi”, când femeia şnur, când cea cu forme voluptoase), însă toţi aleg femeia care îi lasă să se simtă bărbaţi.

Când vrea să flirteze, o femeie e suficient să-şi afişeze disponibilitatea. Pentru bărbaţi, însă, e nevoie de altceva. Ei trebuie să-şi afişeze puterea. Bărbatul care nu dă niciodată greş este cel puternic prin inteligenţă, maniere şi, cum altfel, prin potenţialul său de a crea confort. Siguranţa este sexy la bărbaţi. Cei virili o afişează discret, şi ajung cel mai repede la ţintă. Ceilalţi disimulează, evideţiind contul gras din bancă, garajul cu maşini cu mulţi cai putere, proprietăţile răspândite pe multe hectare etc.

Pentru orice flirt, un bărbat viril va fi întotdeauna de preferat unuia doldora de bani, dar fără masculinitate. Între un “marţafoi” cu maniere de tirist, care-şi afişează ostentativ „Merţanul” ultimul tip, şi unul care te invită cu nonşalanţă la o plimbare prin parc, femeile sunt tentate să aleagă prima variantă. Dar asta doar până la “proba patului”, căci virilitatea bate până la urmă orice mogul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

paradoxal
28.06.2013, 15:09:14

Tanti ce fel de flirt este flirtul care se termina dezamagitor la pat!! Formele apetisante ale unei femei finute chiar si inteligenta,, toate aceste detalii nu pot fi luate ca repere sigure ca flirtul se va consuma spumos si in sentimentul Reciproc de satisfactie sexuala.e valabil si in cazul barbatilor.

-1 (1 vot)
Mânz
28.06.2013, 19:31:57

...însă toţi aleg femeia care îi lasă să se simtă bărbaţi. Tareeeeeeeeeeeeee! Afirmaţia.

+1 (1 vot)
Alexa Alexandru
28.06.2013, 21:15:21

Maridana, vorbesti din experienta, sau doar crezi ca asa ar fi? Aceia care-l accepta pe mitocanul cu " mertan " este si ea tot o marlanca de la coada vacii, pe care un om fin nu o baga in seama. Nu toate femeile se marita cu un " Cocos ".

-1 (1 vot)
paradoxal
28.06.2013, 21:46:53

Alexa ai fost beton la faza asta,,,asta cred ca a fost completare mai ales la chinurile indurate de respectiva,pe timpul noptii la ascultarea grohaiturilor delicate ale domnului cocos,,,,,,din tine am citat,,,,sa nu ma acuzi de plagiat,,,

+1 (1 vot)
Alexa Alexandru
28.06.2013, 21:50:26

Am zis eu ca esti tare simpatic, Iulian.

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările