Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Dezvăluirile unei prostituate de lux: cu cât sunt taxaţi clienţii care vor să fie sărutaţi şi când trebuie să poarte aceştia prezervativ pe deget

1
31 Mar 2016 15:26:51
Autor: Bogdan Dobre
O tânără de 19 ani din Sydney, Australia, care lucrează ca prostituată într-un bordel de lux, a acceptat să răspundă la cele mai indiscrete întrebări. FOTO The Sun
O tânără de 19 ani din Sydney, Australia, care lucrează ca prostituată într-un bordel de lux, a acceptat să răspundă la cele mai indiscrete întrebări. FOTO The Sun

O tânără de 19 ani a decis să lucreze ca prostituată de lux în momentul în care a devenit majoră, iar recent a acceptat să răspundă celor mai incomode întrebări referitoare la profesia sa, dar şi la viaţa personală. Acesta a dezvăluit cât trebuie să plătească în plus un client dacă vrea să fie sărutat şi dacă are parte de plăcere când face sex pe bani.

O tânără de 19 ani din Sydney, Australia, care lucrează ca prostituată într-un bordel de lux sub numele de Karma, a acceptat să răspundă întrebărilor venite din partea utilizatorilor platformei Reddit, conform publicaţiei „The Sun”.

Acesta a dezvăluit că reuşeşte să câştige aproximativ 1.500 de dolari numai pentru o zi de muncă pe săptămână (în decurs de 10 ore), ceea ce înseamnă un venit anual de 78.000 de dolari. În restul săptămânii, Karma merge la facultate, lucrează cu jumătate de normă în marketing şi este şi fotograf .

Un „pachet” standard pentru client include la bordelul de lux unde lucrează camera, băuturile din partea casei, sex oral mutual, actul sexual cu penetrare şi un masaj.

Pentru clienţii care vor şi romantism, sărutul costă 50 de dolari în plus, dar prostituata poate refuza să facă acest lucru. Pe lista serviciilor pe care le pot refuza intră şi costumarea în diverse personaje (role play), bondage (să fie legate), dar toate figurează pe lista serviciilor oferite de bordel care trebuie plătite individual.

Cu prezervativul pe deget 

Un aspect care ţine de măsurile de protecţie se referă şi la atingerile în zona intimă. Mai exact, clienţii care vor să-şi introducă degetele în vaginul fetei trebuie să-şi pună un prezervativ pe deget pentru că „germenii de sub unghii pot produce infecţii”, după cum a explicat Karma.

„Dacă vor cu adevărat acest lucru şi eu sunt de acord, atunci trebuie să-şi pună prezervativul pe deget”, a subliniat tânăra, deşi multor clienţi regula li se poate părea ciudată. 

În ceea ce priveşte satisfacţia la locul de muncă, Karma se declară încântată: „Chiar am parte de plăcere sexuală la locul de muncă, dar este şi amuzant. Asta nu înseamnă că nu fac sex regulat şi în viaţa personală, cu bărbaţii cu care mă văd. Iar la locul de muncă, uneori am parte şi de partide de sex extraordinare.”

Karma a precizat şi faptul că poate refuza clienţi dacă aceştia nu respectă regulile „casei” în mod repetat sau dacă nu se comportă respectuos cu ea.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă personală, australianca a povestit că are activitate sexuală regulată: „Fac sex cam de două ori pe săptămână în viaţa personală şi s-a întâmplat să nu am chef de sex pentru că eram mult prea obosită după serviciu”, a povestit aceasta. De asemenea, a admis că printre lucrurile pe care le apreciază cel mai mult la munca ei se numără sexul şi banii, dar că îi displace total timpul în care se plictiseşte aşteaptând un alt client. Primul client pe care l-a avut la bordelul de lux unde lucrează i-a făcut probleme dintr-un motiv care acum i se pare amuzant. „Am avut probleme pentru că depăşisem timpul pentru care plătise. Niciunul nu-şi dorea să se termine întâlnirea.”

Prostituata consideră că stabilimentele de proastă calitate sunt cele sordide sau cele unde se fac masaje cu „final fericit” (care includ masturbarea). „Bordelurile de lux sunt cele unde ai preţuri mari, dar primeşti şi servicii de calitate. Iar tariful piperat se reflectă în mărimea camerelor, în felul în care arată locul în general, dar mai ales în calitatea fetelor care lucrează acolo”, a precizat aceasta.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
1.04.2016, 12:24:21

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările