Dragoste şi sex

articolul anterior

„Karezza” face orice bărbat superviril

5
14 Aug 2013 13:45:24
Maridana Arsene
„Intimitatea emoţională depăşeste fiorii pe care îi avem atunci când 
facem sex convenţional şi iubirea, legătura spirituală dintre 
parteneri, este posibilă prin atingerea orgasmului mintal.”
„Intimitatea emoţională depăşeste fiorii pe care îi avem atunci când facem sex convenţional şi iubirea, legătura spirituală dintre parteneri, este posibilă prin atingerea orgasmului mintal.”

Dacă doreşti să-ţi consolidezi relaţia de dragoste cu partenerul, mai ales când pasiunea în cuplu s-a estompat considerabil, poţi apela la „karezza”.

Sună ciudat pentru cei care obişnuiesc să fugă cât îi ţin picioarele atunci când nu mai reuşesc să ajungă la orgasm nici măcar prin artificii bombastice... Sună, dar nu este. S-a demonstrat ştiinţific că această metodă oferă orgasme multiple fără ca bărbatul să finalizeze prin ejaculare. Folosit pentru prima dată de către medicul obstretician Alice Bunker Stockham în 1896, termenul înseamnă mângâiere, iar mângâierile stimulează producţia de dopamină (hormon secretat atunci când mâncăm dulciuri, avem împliniri personale şi atingem punctul culminant într-un act sexual).

Dacă priveşti sexul fără finalizare ca pe un scop în sine, înţelegând că amânarea celor câteva secunde de climax înseamnă aport de dopamină pe termen lung, atunci nu poţi decât să te bucuri de perspectiva extazului fără bariera timpului. Metoda descoperită cu peste 100 de ani în urmă are succes astăzi, când tot mai mulţi medici văd în „karezza” o Viagra naturală, care îi ajută pe parteneri să practice continenţa sexuală.

Ei spun că intimitatea emoţională depăşeste fiorii pe care îi avem atunci când facem sex convenţional şi că iubirea, legătura spirituală dintre parteneri, este posibilă prin atingerea orgasmului mintal. Ideea că bărbaţii ar trebui să-şi amâne cât pot de mult orgasmul permite sexul de calitate, căci plăcerea nu este ştirbită nicicum de teama absenţei orgasmului fizic.

Potrivit specialiştilor, bărbaţii care practică în mod constant continenţa sexuală sunt bărbaţi puternici, supervirili, plini de umor, inteligenţi, activi, magnetici, stăpâni pe sine şi sociabili. În prezent, când potenţa bărbatului a scăzut în mod dramatic la nivel planetar, această metodă pare să fie remediul salvator  pentru bărbatul modern, care se vrea „mereu superviril”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Cristian Liviu
14.08.2013, 16:08:50

Au descoperit in sfirsit cea ce anticii din orient stiu de mii de ani . Tantra yoga, scolile de Qigong, biblia, practica spirituala toti vorbesc despre asta

+2 (2 voturi)
paradoxal
14.08.2013, 22:09:47

Tanti Arsene zici ca esti jurnalist de profesie si locuiesti in Bucuresti,,pai tu de 23 de ani nu stii ca cei din Misa practica treaba asta inca de pe vremea impuscatului. Oricum am mai scris odata,,yoghinele de pe acolo sunt meseriase si jos palaria la pat,si orgasmul fara ejaculare e Marfa,dai la visle cu un drag energetic de nu se poate. Dar pe alta parte lasind aberatiile lor ezoterice,tavaleala aceasta sexuala are pe bune niste efecte considerabile/benefice pentru creier si in general pt tot corpul,,iar trairea placerii te tine,,mult si bine,zic,,dupa aia in timp.

-1 (1 vot)
Gamble Procter al II-lea
14.08.2013, 23:17:55

Cu toata deferenta don'soara, in masura in care nu sunteti dintre jurnalistii care publica un articol si pleaca la mare ... indraznesc sa va intreb: cum puteti cunoaste ca "potenţa barbatului a scazut in mod dramatic la nivel planetar" ? Intrucat ma simt ofensat de alegatia aceasta atat de transanta, exhibitionista de'a dreptul ... imi pot permite sa va acuz de discriminare de gen in virtutea politically-correct-ului din trend ?

+3 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
15.08.2013, 13:13:33

Comentariu considerat abuziv.

gigione
18.08.2013, 16:24:20

mda...climax se foloseşte la noi pentru a defini starea de menopauzăăăă! Dvs îl folosiţi pe climax-ul englezesc, adică vîrf de ceva...booon! Acu cu scăderea potenţei, continenţă...vrăji. Toată treaba e să "termini" după parteneră, altfel, cu brizbrizuri de astea, o termină altu pt tine:)))

Modifică Setările