Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: ce gândesc despre femei în funcţie de ceea ce aleg să poarte în dormitor

1
20 Jun 2015 14:02:10
Autor: Bogdan Dobre
Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră. FOTO Pinterest
Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră. FOTO Pinterest

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră. Stimularea vizuală contează foarte mult pentru reprezentanţii sexului puternic când vine vorba de satisfacţia sexuală. Tocmai de aceea, imaginaţia bărbaţilor dă naştere la scenarii incendiare încă din clipa în care întrezăresc lenjeria intimă pe care partenera o poartă.

Bărbaţilor le place să vadă că femeia din viaţa lor s-a străduit să aleagă o lenjerie intimă sexy, menită să le aţâte simţirile. Nu toate alegerile făcute de acestea îi stârnesc în egală măsură, iar un sondaj făcut pe această temă a scos la iveală câteva detalii de care reprezentantele sexului frumos trebuie să ţină cont pentru a fi sigure că obţin efectele sperate.

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: culori simple

Negru sau alb, eventual în combinaţie cu o culoare mai puternică menită să accentueze sau să scoată în evidenţă formele, nimic foarte complicat. Bărbaţii consideră elegante şi atrăgătoare seturile de lenjerie intimă care nu distrag atenţia de la frumuseţea trupului feminin. Prin urmare, nu mizaţi pe culori puternice sau imprimeuri complicate. Deşi este o nuanţă simplă, nici lenjeria de culoarea pielii nu le este pe plac.

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: lenjerie potrivită ca o mănuşă

Un trup pe care lenjeria se mulează exact cum trebuie, fără să sugrume sânii excesiv, este de preferat. Bărbaţii consideră ridicolă o femeie preocupată să nu-i iasă sânul din cupa sutienului sau care se simte incomodată în mod evident de chilotul prea mic atunci când ar trebui să fie relaxată şi sexy.

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: fără croieli complicate

Deşi femeile cred că piesele de lenjerie intimă complexe, inspirate parcă de ţinutele actriţelor porno specializate în scene BDSM (practici Bondage, Discipline, Sadism, Masochism) îi vor face să ia foc pe bărbaţii, aceştia se simt încurcaţi de astfel de alegeri. Bărbaţilor le displace să ghicească modul în care se deschid sau se dau jos anumite piese de lenjerie intimă atunci când tensiunea sexuală aproape că le întunecă mintea. În cazul în care femeia doreşte, totuşi, să-l surprindă cu o astfel de lenjerie intimă, preferă ca ea să fie cea care o dă jos într-o manieră senzuală.

Iată ce au declarat bărbaţii că le inspiră diverse modele de lenjerie intimă atunci când le admiră pe trupul unei femei, cu ocazia unui sondaj realizat de publicaţia shwknows.com.

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: babydoll 

Combinaţia de senzualitate şi inocenţă a lenjeriei babydoll este deosebit de atrăgătoare pentru majoritatea bărbaţilor. 

FOTO whattoget.net

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: slip tanga din dantelă

Elegantă şi romantică, probabil că o astfel de femeie acordă foartă multă atenţie detaliilor şi îi place să fie tratată cu multă trandreţe în clipele de intimitate.

FOTO hewearspanties.com

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: tanga din material transparent

Acoperă atât de puţin din zona intimă, încât este clar că are de gând să facă impresie puternică. Se anunţă o noapte fierbinte, cu siguranţă.

FOTO m.dhgate.com

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: slip cu talia joasă şi imprimeu

Orice chilot imprimat cu diverse mesaje sau animăluţe pare cam copilăresc. Nu foarte mulţi bărbaţi apreciază aşa ceva, mai ales într-un moment când vor să aibă în pat o femeie adevărată, o seducătoare.

FOTO nsmbl.com

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: chilot cu talie înaltă 

Primul gând la vederea acestui tip de lenjerie este că aparţine unei femei serioase, care nu ştie de glumă în pat şi căreia îi place să deţină controlul. Însă mulţi alţi bărbaţi au răspuns că îşi imaginează instantaneu că au în faţă imaginea bibliotecarei sexy.

FOTO chantillyonline.co.uk

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: chilot de tip bărbătesc

Chilotul inspirat de boxerii masculini poate fi cel mult amuzant atunci când este purtat de o fată. Oferă o imaginea atletică, care îi duce cu gândul la o amică, mai degrabă decât la o iubită.

FOTO pinterest.com

Lenjerii intime pe care bărbaţii le adoră: tanga obraznic (g-string)

O piesă de lenjerie intimă care inspiră agresivitate şi care dă în mod clar de înţeles că se pregăteşte o experienţă sexuală memorabilă. Unii bărbaţi ar putea fi intimidaţi puţin de o astfel de apariţie, dar vor aprecia amazoana care îi provoacă astfel.

FOTO pinterest.com
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
21.06.2015, 17:19:59

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările