Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

„Parcă e o pisică fără păr”: reacţiile unor bărbaţi heterosexuali care ating pentru prima dată penisul unui alt bărbat VIDEO

0
11 Feb 2016 12:31:15
Autor: Bogdan Dobre
Cei trei heterosexuali au fost rugaţi să descrie senzaţia pe care au avut-o după ce au atins penisul voluntarului, deşi actul în sine li se pare ceva ce ar considera în mod obişnuit că ar face un bărbat homosexual. Captură
Cei trei heterosexuali au fost rugaţi să descrie senzaţia pe care au avut-o după ce au atins penisul voluntarului, deşi actul în sine li se pare ceva ce ar considera în mod obişnuit că ar face un bărbat homosexual. Captură

Trei bărbaţi heterosexuali au acceptat să ia parte la un experiment care încalcă un tabu masculin, dar vorbeşte în acelaşi timp despre o curiozitate firească a sexului puternic când vine vorba despre a-şi compara dotările fizice cu ale altor bărbaţi. În această idee, trei bărbaţi heterosexuali şi-au luat inima în dinţi şi au atins penisul unui al treilea bărbat, homosexual. Reacţiile acestora nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Trei bărbaţi hetorsexuali, care nu au mai atins niciodată penisul unui alt bărbat, şi-au asumat participarea la un experiment considerat scandalos de foarte multe persoane, în special de bărbaţi, după cum au mărturisit aceştia pentru Daily Mail. Identitatea unuia dintre cei trei bărbaţi apare în clip a fost protejată după ce angajatorul l-a ameninţat că dacă se află cine este, va fi dat afară. 

Deşi sunt curioşi în legătură cu ce ascund în pantaloni alţi bărbaţi, nu mulţi bărbaţi heterosexuali s-ar încumeta să privească spre penisul unui alt bărbat, dacă ar avea ocazie. Cu atât mai mult este exclus să-l atingă în zona genitală, de teamă că ar putea fi consideraţi de altă orientare sexuală. 

Cobaiul din clip este Aleks Malczewski, un voluntar homosexual care a acceptat să apară şi în alte experimente menite să încalce tabuuri sexuale şi să pună sub semnul întrebării anumite prejudecăţi. Acesta s-a lăsat atins în zona intimă şi de trei lesbiene, care nu mai făcuseră acest lucru cu un bărbat.

Cei trei heterosexuali au fost rugaţi să descrie senzaţia pe care au avut-o după ce au atins penisul voluntarului, deşi actul în sine li se pare ceva ce ar considera în mod obişnuit că ar face un bărbat homosexual.

„Arată de parcă l-ai hrănit aşa cum trebuie”, spune amuzat unul dintre cei trei bărbaţi heterosexuali, după ce atinge penisul lui Aleks. „Nu mă excită, dar nici nu-mi displace”, spune bărbatul care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea. ”Se simte de parcă ar fi o pisică fără păr” sau ca şi cum „penisul ar avea febră” sunt alte comentarii făcute de cei trei voluntari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările