Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Povestea incredibilă a unui cuplu care s-a căsătorit la 40 de ani, respecând o promisiune făcută în urmă cu 20 de ani

3
8 Aug 2018 18:05:33
Autor: Alexandra Cheroiu
Rhys şi Mairi şi-au promis la vârsta de 20 de ani că dacă vor rămâne singuri până la 40 de ani, se vor căsători, lucru care s-a şi întâmplat FOTO Daily Record
Rhys şi Mairi şi-au promis la vârsta de 20 de ani că dacă vor rămâne singuri până la 40 de ani, se vor căsători, lucru care s-a şi întâmplat FOTO Daily Record

Viaţa i-a adus împreună la altar pe doi scoţieni care şi-au promis la vârsta de 20 de ani că se vor căsători dacă vor fi tot singuri la 40 de ani.

Mairi Gordon (45 de ani) şi Rhys McLellan (43 de ani) au fost o vreme împreună când aveau în jur de 20 de ani, dar s-au despărţit în 1995. Mai în glumă, mai în serior, cei doi şi-au promis reciproc că dacă vor fi singuri la 40 de ani, ar trebui să se căsătorească, arată Daily Record.
 
Cuplul s-a întâlnit întâmplător 22 de ani mai târziu, în 2009, la o prezentare de modă caritabilă, unde Rhys lucra ca voluntar, iar Mairi venise cu un prieten care se ocupase de organizarea evenimentului.
 
„Era clar o scânteie între noi, dar eram amândoi în alte relaţii, aşa că nu s-a întâmplat nimic. Eu locuiam în Cornwall şi el trăia în Edinburgh la acea vreme“, a povestit Mairi, care era de profesie make-up artist, în timp ce Rhys era electrician.
 
Trei ani mai târziu, Mairi s-a mutat în capitala Scoţiei, după ce s-a despărţit de iubitul ei cu care avusese o relaţie de 12 ani. Chiar dacă şi Rhys a avut câteva relaţii, a fost singur în marea parte a timpului în care au fost despărţiţi.
 
Rhys şi Mairi au fost împreună pe când aveau în jur de 20 de ani FOTO Mairi Gordon / SWNS.com
 
„Am dat peste mama şi sora lui într-un magazin din Leith, ele mi-au dat numărului lui de telefon şi l-am sunat. Ne-am întâlnit, dar încă sufeream în urma despărţirii anterioare, aşa că nici de data asta nu s-a întâmplat nimic şi am luat-o în direcţii diferite“, a mai spus Mairi.
 
După un an, Mairi a aflat că mama lui Rhys era bolnavă de cancer şi se afla în spital.
 
„L-am sunat să mă interesez de starea ai de sănătate. Am început să ne întâlnim pentru câteva luni şi părea că ne apropiem din nou. Dar mi-era frică să fim din nou împreună şi să fiu rănită, aşa că am terminat-o, chiar dacă aveam sentimente pentru el“, a continuat femeia.
 
FOTO Image: Mairi Gordon / SWNS.com

De abia în 2015, cei doi au luat în final decizia să-şi mai dea o şansă, după ce Mairi a suferit un accident: „Ne-am intersectat din nou şi de această dată amândoi am simţit scânteile. Eram amândoi singuri şi sentimentele erau încă acolo. La scurt timp, am avut un accident la muncă şi m-am rănit la genunchi, iar el a fost tot timpul acolo să mă facă să râd, să facă cumpărăturile şi s-mi gătească. Atunci mi-am dat seama că el era ceea ce mi-am dorit mereu şi că nu am încetat niciodată să-l iubesc. El a spus că am fost mereu dragostea vieţii lui. Anul următor ne-am logodit, simteam că e decizia corectă“, a mărturisit femeia.
 
Perechea s-a căsătorit pe 25 martie 2017 în Leith.
 
„Am ajuns acolo în cele din urmă. Câteodată mă gândesc că mama a avut ceva de a face cu asta. Ea întotdeauna a spus: «Ce este pentru tine, nu va pleca de lângă tine»“
 
Cei doi s-au căsătorit la 40 de ani, după ce viaţa i-a adus de mai multe ori împreună FOTO Nick Pumphrey / SWNS.com

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

betino31
8.08.2018, 19:31:02

O foarte frumoasa poveste de dragoste, desi aritmetica celei ce a scris articolul este de nota 1, cred, dar se pare ca o dragoste poate fi eterna, desi partenerii stau despartiti mai multi ani, nu intotdeauna ochii care nu se vad se uita, doar Dumnezeu poate sa faca asemenea minuni, cu reintalniri intamplatoare. Mi-as fi dorit sa traiesc ceva asemanator, dar inca nu mi s-a intamplat ! As fi facut tot posibilul sa raman cu persoana respective daca ne-am fi reintalnit tot intamplator dupa...23 de ani in 2018 !

-2 (2 voturi)
Wolfram Litium
9.08.2018, 03:56:00

betino31 - "doar Dumnezeu poate sa faca asemenea minuni" ...poate , dar nu face :) - si nu uita nu este Dumnezeu ortodox

+1 (1 vot)
Rodela Camila
20.08.2018, 12:33:03

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY (10) Aveți nevoie de un loc de muncă ogagakunta@gmail.com

Modifică Setările