Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Poziţii sexuale pe placul bărbaţilor

3
1 Apr 2015 13:36:52
Autor: Liviu Stănculescu
Misionarul se numără printre acele poziţii sexuale pe placul bărbaţilor FOTO Arhivă Adevărul
Misionarul se numără printre acele poziţii sexuale pe placul bărbaţilor FOTO Arhivă Adevărul

Reprezentanţii sexului puternic au nevoie să fie stimulaţi în anumite moduri pentru a fi fericiţi în timpul sexului. Lipsa de inhibiţii a partenerei, implicarea şi iniţiativa acesteia sunt factori importanţi pentru a-i ţine pe bărbaţi mulţumiţi, însă şi poziţiile sexuale joacă un rol foarte important pentru o relaţie de cuplu reuşită. Iată câteva dintre cele mai cunoscute poziţii sexuale pe placul bărbaţilor.

Sentimentele de iubire, implicarea partenerilor în actul sexual, dar şi menţinerea unei legături aventuroase sunt „ingrediente” foarte importante pentru o viaţă sexuală reuşită. Un alt factor esenţial sunt poziţiile sexuale. Dacă vă doriţi să vă duceţi partenerul pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, vă prezentăm câteva poziţii sexuale pe placul bărbaţilor, menite să îi înnebunească:
 

Poziţii sexuale pe placul bărbaţilor: Femeia deasupra

Această poziţie este foarte sexy pentru bărbaţi, pentru că partenera se află la conducere, dar şi pentru că îi pot studia atent formele. Femeia deasupra este, de asemenea, benefică şi pentru femei, care au controlul asupra mişcărilor şi adâncimii penetrări. De asemenea, poziţia amintită oferă acces uşor la clitoris. Un studiu realizat de publicaţia Women's Health arată, însă, că această poziţie se numără printre cele mai puţin agreate de femei. Când fac dragoste în această poziţie, femeile se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată. Chiar dacă au o siluetă perfectă, ele nu se pot abţine să se gândească dacă sânii lor sau abdomenul arată bine, dacă nu cumva este vreun detaliu inestetic, care să fie văzut de partener.
 

Poziţii sexuale pe placul bărbaţilor: Misionarul

Poziţia misionarului este foarte intimă şi îi permite partenerului să preia controlul. Privirile şi săruturile intense deopotrivă sunt sarea şi piperul acestei poziţii, chiar dacă femeile nu sunt la fel de încântate de această poziţie. 

pozitii sexuale pe placul barbatilor - vacarita inversata Poziţii sexuale pe placul bărbaţilor: Văcăriţa Inversată

Aceasta variaţie a poziţiei femeia deasupra este minunată pentru bărbaţi, care se pot bucura de o privelişte de zile mari. Este, de asemenea, şi puţin mai neobişnuită, iar alegerea acestei poziţii îndrăzneţe îi va face să îşi piardă minţile. 
 

Poziţii sexuale pe placul bărbaţilor: Doggy Style

Cu siguranţă una dintre cele mai excitante poziţii pentru bărbaţi, poziţia doggy style le permite bărbaţilor să deţină controlul asupra unghiului, frecvenţei şi adâncimii penetrării. În plus, stimularea vizuală oferită de corpul dezgolit al partenerelor îi va face să se simtă adevăraţi regi în dormitor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Cico Style
1.04.2015, 13:39:47

Comentariu considerat abuziv.

Stan Toma
1.04.2015, 18:14:15

„Când fac dragoste în această poziţie, femeile se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată„ Nu cred autorule ca exista cineva in lumea asta ca IN TIMPUL unei „partide” de sex se gandeste la modul cum arata .Inainte da...sigur ca exista o oarecare „retinere” dar „in timpul” ......nu,sigur ca nu. Exista chiar si proverbe populare in sensul acesta .

0 (2 voturi)
Stan Toma
1.04.2015, 18:16:05

Ce Dumnezeu ? Astia „mai tineri” si in puterte au mari probleme cu lucrurile naturale incat le trebuie harti pentru a le deslusi.

0 (2 voturi)
Modifică Setările