Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Prinşi în timp ce făceau sex în public: experienţele a 7 cupluri care au înlocuit dormitorul cu locuri inedite

1
14 Nov 2016 06:04:28
Autor: Lizeta Oprea
Au fost prinşi în timp ce făceau sex în public FOTO Hürriyet
Au fost prinşi în timp ce făceau sex în public FOTO Hürriyet

Cuplurile de îndrăgostiţi şi doritorii de adrenalină nu se sfiesc să-şi afişeze afecţiunea în spaţii în care există riscul să fie prinşi. Pe acoperiş, în parc, într-o toaletă de club, în parcare sau maşină, sexul în public este mai mult decât o simplă fantezie pentru îndrăgostiţi.

„Riscul de a fi prins sau de a găsi o locaţie inedită creşte dorinţa fiziologică şi psihologică“, este de părere sexologul Megan. Pe fondul emancipării sexuale şi al nevoii de senzaţii tari, tot mai mulţi parteneri practică şi privesc cu relaxare consumarea relaţiilor intime în locuri mai mult sau mai puţin publice. Sunt dornici să-şi exprime afecţiunea indiferent de context, fie că sunt adulţi în căutarea aventurii sau cupluri cu vechime care vor să reaprindă pasiunea, scrie womenshealthmag.com.

Surprinşi de un agent de pază în timp ce făceau sex lângă o piscină

„Sexul în vacanţă este întotdeauna o experinţă reuşită. Am mers într-o excursie în Florida pentru a marca aniversarea a trei ani de căsnicie şi am decis să încercăm sexul într-un loc public. Nu mai făcusem asta înainte, dar ne-am gândit că ar condimenta lucrurile. Ne-am dus într-o cabană lângă o piscină care nu era funcţională. Am crezut că suntem în siguranţă, pentru că era foarte întuneric afară, dar apoi am auzit sunetul unor chei şi am observat că un agent de pază stătea chiar lângă corpurile noastre goale. A ţipat la noi să ieşim imediat de acolo“, a povestit Jessica F., 29 de ani.

Prinşi în timp ce făceau sex în toaleta unui club de noapte

                                                                                 FOTO netve.com

„În prima parte a tinereţii mele, când aveam 20 de ani, obişnuiam să fac sex în restaurante şi cluburi de noapte. Mi se părea atât de incitant să fac sex în timp ce prietenii mei mă aşteptau la masă sau pe ringul de dans. O dată am făcut-o cu un tip în baia unui club de noapte din Vegas. Eram aproape gata de final când îngrijitorul a intrat şi ne-a ameninţat că va chema paza în cazul în care nu plecăm“, a povestit Allison W., 30 de ani.

Vecinii au chemat poliţia când i-au văzut că fac sex pe acoperiş

                                                                      FOTO netve.com

„Obişnuiam să facem sex pe acoperişul clădirii apartamentului prietenului meu. Cred că cineva din clădirea ne-a văzut şi a chemat poliţia. Am auzit sirenele poliţiei în timp ce exersam poziţia „doggy style“. Ne-am uitat pe stradă şi am văzut că venea poliţia. Am coborât de pe acoperiş cât de repede am putut şi nu ne-am mai urcat niciodată“, a povestit F. Monica, 28 de ani.

Făceau sex în parc când cineva a început să ţipe

 

„Într-o seară, am organizat cu prietenul meu un frumos picnic romantic în parc. Când am observat că nimeni nu nu este în jurul nostru, am început să ne sărutăm iar apoi ne-am decis să facem sex în parc. Dintr-o dată am auzit pe cineva ţipând. Era o femeie care a trecut cu maşina pe lângă noi. Noi nu am văzut-o, dar ne-am tras imediat hainele pe noi şi ne-am purtat ca şi când nimic nu s-a întâmplat“, a povestit Joanna D., 26 de ani.

Au fost văzuţi de turişti în timp ce făceau sex în Central Park, Manhattan

                                                                  FOTO netve.com

„Întotdeauna am avut această fantezie de a face sex în Central Park. M-am născut şi am crescut în Manhattan, iar acela părea ca un loc răcoros, perfect pentru a face sex. L-am rugat pe soţul meu să punem în aplicare planul, iar în cele din urmă a fost de acord. Am găsit o parte retrasă a parcului, ne-am bucurat timp de aproximativ trei minute, când am auzit un grup de turisti venind spre noi. Soţul meu avea pantalonii daţi jos, iar eu încercam să-mi pun tricoul pe mine. Am strigat „Bun venit în New York şi am fugit“, a spus Cynthia D., 34 de ani.

Sex în maşină, în timp ce se aflau în parcarea unui magazin

                                                                FOTO netve.com

„Să fac sex în maşină nu este ceva ieşit din comun pentru mine. Eu şi soţul meu facem asta de ani de zile. Într-o zi, eram în parcarea unui mare magazin, în jurul orei 1 noaptea şi am început o rundă nouă de sex. Am auzit cum o maşină a parcat chiar lângă noi. Ferestrele maşinii noastre erau aburite iar luminile oprite, dar credem că şi-au dat seama ce se petrece. Am aşteptat ca ei să plece înainte de a ne ridica de pe bancheta din spate şi am fugit spre casă“, a spus Nancy B., 38 de ani.

Prinşi în timp ce făceau sex înainte de petrecerea nunţii

„În ziua nunţii noastre, am decis cu soţul meu să facem sex înainte de petrecere. Am început să o facem fără să-mi scot rochia de mireasă. Nu am realizat că uşa nu era blocată, iar cavalerul de onoare a intrat în cameră în timp ce era în acţiune. Am stat nemişcaţi timp de 30 de secunde înainte ca acesta să iasă. Ne amuzăm şi acum când ne aducem aminte, dar atunci am fost îngrozită“, a decalart Glenda D., 40 de ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

miron miron
14.11.2016, 19:57:07

Practic se poate face sex oriunde, insa trebuie sa sa-ti lipsesca o doaga... Apoi anturajul de moment, face ca rusinea sa dispara.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările