Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Rejuvenarea vaginală, intervenţia cerută de tot mai multe femei: „Cea mai în vârstă pacientă are 70 de ani“

5
22 Sep 2020 19:31:46
Autor: SmartLiving.ro

Rejuvenarea vaginală, una din tehnicile chirugicale estetice ale organelor genital feminine, începe să fie din ce în ce mai dorită de românce. Aât tinerele de 20 de ani, cât şi doamne de 70 de ani îşi doresc ca zona lor intimă să arate bine şi să funcţioneze perfect.

Există şi tehnici minim invazive care reîntinerescorganele genitale ale doamnelor sau intensifică plăcerea, fără să fie nevoie de tăieturi şi anestezie.

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică ne-a dezvăluit ce presupun intervenţiile pentru rejuvenare vaginală, cât de complicate sunt şi cui se adresează.

Smartliving: Nu se vorbeşte foarte mult despre chirurgia organelor genitale feminine, în România, însă, din câte am înţeles e din ce în ce mai cerută de către doamne. Aşa este? Aveţi multe paciente care cer acest gen de intervenţii?

Dr. Daniela Diveică – Chirurg Estetician: Acesta este un moment în care mă laud şi sunt sinceră în acelaşi timp. Cererea şi orientarea femeilor spre acest gen de intervenţii creşte de la an la an. Comparativ cu anul trecut, cabinetul înregistrează o rată a intervenţiilor intime cu 50%. Este un număr neaşteptat şi mă bucură în aceeaşi măsură.

Smartliving: De când au început să devină aceste intervenţii mai populare şi la noi în ţară?

Dr. Daniela Diveică: Prima labioplastie din istorie datează din 1983 sub denumirea de “Tehnica pană” – cum era denumită la momentul respectiv şi este procedura de pionierat, însă practica operaţiilor estetice genitale a progresat exponenţial, atât ca eficienţă, cât şi ca precizie. Intervenţia a devenit populară în urmă cu aproximativ 4- 5 ani în cabinetul meu.

Smartliving: Care e profilul pacientei? Sunt doamne la menopauză care vor o rejuvenare vaginală sau sunt şi tinere care vor să facă nişte corecţii de ordin estetic?

Dr. Daniela Diveică: Nu există un anume profil. Oamenii sunt diferiţi şi au nevoi diferite şi trebuie să iei în calcul fiecare aspect pentru ca pacientul să fie mulţumit. Cartea de vizită a unui medic este starea de bine a pacientului şi mulţumirea acestuia.

Rejuvenarea vaginală la 70 de ani

Pacientele recurg la această intervenţie din mai multe motive: labiile mici pot fi hipertrofiate constituţional, fără a avut vreo problemă de sănătate sau a născut, dar uneori alungirea labiilor poate apărea postpartum sau în urma unor tratamente hormonale.

Continuarea articolului, aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Tomescu Tom
22.09.2020, 19:56:56

Dehh .. e o chestie de marketing .. Reîmprospătarea imaginii brand-ului .. și revigorarea profitului aflat în scădere .. Știți vorba aia ...că o imagine face cât o sută de cuvinte ...

+1 (3 voturi)
aglaia văsîi
22.09.2020, 19:56:58

Reconstrucția vaginală cînd va lua amploare în țară o să fie forte profitabilă mai ales dacă o să fie oferită la prețuri razonabile pentru puterea de cumpărare locală. Peste trei sferturi din copulația femenină din țară suferă lăbărțism vaginal precoce pentru care motiv, repet, această intervenție chirurgică va fi extrem de binevenită.

+5 (9 voturi)
Popa Pius
22.09.2020, 23:01:15

După 6 luni deja devine laxă. Rentează doar pentru prostituatele de lux...

+1 (1 vot)
aglaia văsîi
23.09.2020, 07:02:37

Spune articolescu șî citez "atît tinerelili cît șî babili de 70 de ani își doresc ca zona lor intimă să arate bini șî să funcționește perfect"...păi în caz de pană de motor mai iexistă șî alti orifișii disponibile, ăla rectal șî ăla oral undi nu-i mari nevoie de regiuvinare...plus imaginația unuia.

+4 (4 voturi)
Lica Mosu
22.09.2020, 19:57:03

@ Dr. D D ( Madam ...Dârdâială! ) Pune-le...fermoar ! (vorba lu Ion...Pribeagu )

0 (0 voturi)
Modifică Setările