Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Zodii care nu sunt deloc geloase în relaţii

0
12 Mar 2019 19:37:49
Autor: Lizeta Oprea

Gelozia nu le este caracteristică acestor semne zodiacale datorită încrederii în sine. Nimeni nu este mai bun decât ei, aşa că o posibilă infidelitate nu ar aduce decât dezavantajarea partenerului.

Săgetător

Dacă există o caracteristică definitorie a Săgetătorului, atunci este intensitatea cu care preţuieşte libertatea şi independenţa. Nu doreşte să se simtă blocat sau limitat în vreun fel, iar gelozia le dă acest sentiment. Modul lor de gândire este incompatibil cu gelozia. Desigur, simt uneori neîncredere, dar încearcă să readucă echilibrul în neliniştea pe care o experimentează. Săgetătorul niciodată nu se grăbeşte să se implice într-un angajament, aşa că rămâne cu picioarele pe pământ atunci când face alegerea cea mare, scrie elitedaily.com. 

Vărsător

Gelozia nu îi este caracteristică acestui semn zodiacal datorită încrederii în sine. Nimeni nu este mai bun decât el, aşa că o posibila infidelitate nu ar aduce decât dezavantaje partenerului. Cu toate acestea, dacă din anumite motive apare gelozia, Vărsătorii vor renunţa pur şi simplu la relaţie. Acesta este un semn clar că nu are niciun interes să domine sau să-şi deţină partenerul, preferând să îi ofere libertatea de a face ceea ce doreşte.

Peşti

Este un semn care merită cu adevărat dragoste. Îşi doreşte angajament şi securitate în relaţia lor. Chiar şi aşa, preferă să-şi respecte spaţiul personal şi fac acelaşi lucru cu partenerii. Asta pentru că, în interiorul lor, toate emoţiile Peştilor nu fac decât să le dezvolte empatia. Sunt binecuvântaţi de capacitatea de a procesa mai repede neîncrederea în partener şi raţiunea îi ajută să treacă peste pornirile impulsive.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii