Dragoste şi sex

articolul anterior articolul urmator

Zone „periculoase”: 4 locuri de pe corpul femeii care nu trebuie atinse în timpul sexului

0
15 Mar 2016 14:55:01
Autor: Mădălina Bătrînca
Anumite zone, odată atinse, pot genera stări de disconfort sau chiar durere, efecte ce pot ruina o partidă de sex. FOTO Men's Health
Anumite zone, odată atinse, pot genera stări de disconfort sau chiar durere, efecte ce pot ruina o partidă de sex. FOTO Men's Health

Ingredientele unei partide de sex explozive sunt, printre altele, spontaneitatea şi explorarea modalităţilor de a obţine plăcere. Chiar dacă în dragoste totul este permis, în dormitor există anumite locuri de pe corpul femeii care nu trebuie atinse.

Corpul femeii este foarte bogat în puncte erogene, însă anumite zone, odată atinse, pot genera stări de disconfort sau chiar durere, efecte ce pot ruina o partidă de sex. Portalul de ştiri pentru bărbaţi „Men’s Health” a realizat o listă cu locurile de pe corpul femeii care nu trebuie atinse deloc sau doar în anumite condiţii: 
 

1. Cervixul 

Cervixul este canalul îngust care uneşte vaginul cu uterul. O zonă extrem de sensibilă, este recomandat ca acesta să nu fie atins în timpul sexului, pentru că astfel pot apărea stări de disconfort şi chiar durere. Când se întâmplă acest lucru, ar trebui să fie un semn că penetrarea este prea adâncă sau că partenera nu este suficient de excitată. În stare de excitaţie, uterul se ridică, iar cavitatea vaginală se adânceşte.  
 

2. Capul clitorisului

Clitorisul devine extrem de sensibil atunci când este foarte excitată, aşa că, uneori, stimularea directă poate fi mult prea intensă. În schimb, încercaţi să vă concentraţi asupra corpului clitorisului şi să îl masaţi de jur împrejur. Astfel, veţi stimula terminaţiile nervoase fără să îi provocaţi partenerei stări de disconfort.
 

3. Picioarele

Evită să îi atingi labele picioarelor, mai ales dacă poartă şosete. Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite a demonstrat că persoanele care poartă şosete în timpul sexului au mai multe şanse să atingă orgasmul. În cazul femeilor, acest lucru se explică prin faptul că trebuie să fie foarte relaxate, iar frigul la picioare şi atingerile le pot deranja.
 

4. Anusul

Sexul anal iese din discuţie în cazul în care nu aveţi la îndemână o cantitate mare de lubrifiant. Anusul este extrem de îngust, aşa că, fără lubrifierea absolut necesară, chiar şi un deget poate fi inconfortabil. În plus, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală, femeile sunt mult mai satisfăcute dacă în ecuaţie intră şi lubrifiantul favorit.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii