Modă

articolul anterior articolul urmator

Ţinuta completă de la Bobomoda

0
Articol publicitar
12 Apr 2021 12:44:10
Autor: ADH

Fiecare zi vine cu o nouă provocare din punct de vedere a ţinutei purtate. Orice garderobă, oricât de bogată ar fi, din când în când este completată cu diferite articole vestimentare.

Moda se schimbă, la fel şi preferinţele vestimentare, de aici rezultând şi necesitatea achiziţionării de noi produse. Bobomoda este alături de clientele care îşi doresc să îşi schimbe mereu garderoba cu ţinute la modă. Acesta este un magazin online, care conţine articole vestimentare pentru femei, alături de accesorii şi măşti faciale.

În decursul anilor este dificil să găseşti în fiecare zi câte o ţinută pentru muncă sau pentru ieşit în oraş. Hainele care sunt deja în garderobă au fost combinate în toate felurile posibile, probabil. Din aceste motive, orice articol nou cumpărat poate înfrumuseţa o zi. Indiferent de categorie şi de mărime, Bobomoda dispune de elementele necesare care să completeze şifonierul.

Salopeta - articolul must-have din garderobă

De multe ori este dificil să combini bluzele cu pantalonii, iar timpul nu este în favoarea ta întotdeauna. Pentru momente de acest gen, o salopetă este articolul care economiseşte timp şi te scapă de stres. Acestea s-au schimbat în decursul anilor, fiind în prezent o variantă elegantă, potrivită pentru situaţii diferite.

O ieşire în oraş pentru o întâlnire de afaceri este un moment care necesită un aspect impecabil, care să denote seriozitate şi profesionalism. În gama de salopete de la Bobomoda, aceste articole variază în funcţie de model, material, stil şi culoare. În acest fel, fiecare persoană poate beneficia de produsul care se pliază cel mai bine pe dorinţele sale. Salopetele Carolyne sau Fiona sunt elegante şi potrivite atât pentru o petrecere, cât şi pentru o zi de muncă.

Pantalonii coloraţi în detrimentul blugilor clasici

În ultima perioadă din ce în ce mai multe femei optează pentru varianta de pantaloni din diferite materiale şi culori. Blugii clasici sunt o variantă basic, potrivită pentru cumpărături sau o zi relaxantă. Pentru un plus de eleganţă, la Bobomoda sunt disponibile modele de pantaloni de cele mai variate culori, care pot fi asortate cu o cămaşă simplă, pentru un look inedit.

Pantalonii din imitaţie de piele sunt preferaţi de femei, deoarece aduc un plus de eleganţă şi rafinament şi pot fi combinaţi atât cu un body, cât şi cu un crop top sau cămaşă. Având în vedere că sunt negri, celelalte articole pot varia, astfel încât optând mereu pentru o bluză nouă, pare o ţinută complet diferită. În combinaţie cu o pereche de pantofi stiletto formează ţinuta potrivită pentru orice întâlnire.

Măştile faciale - noul articol care completează ţinuta

Având în vedere că măştile faciale au devenit indispensabile pentru toată lumea, nimeni nu părăseşte casa fără să aibă cel puţin o mască la el. Din acest motiv, cei de la Bobomoda propun iubitoarelor de fashion să menţină aceeaşi paletă coloristică a ţinutei, chiar şi cu masca purtată.

Pe site sunt disponibile seturi de măşti faciale de diferite culori, care sunt reutilizabile după o dezinfectare şi spălare corectă. Acestea variază de la roşu, verde, crem, negru, albastru şi galben. Fiecare zi poate fi o nouă oportunitate de a schimba culoarea outfit-ului, iar masca menţine acelaşi nivel de asortare.

Pentru a vizualiza toată gama accesaţi site-ul bobomoda.ro

Contact:

+4 0770 192 190

+4 0787 733 661

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările