Modă

articolul anterior articolul urmator

Cămăşi la comandă senzaţionale, din materiale fine, marca Monti şi Albini

0
Articol publicitar
16 Sep 2019 16:05:34
Autor: ADH

Există multe lucruri de spus când vezi cămăşile business sau de ceremonie realizate din materiale fine, marca Monti şi Albini. Aceste ţesături sunt perfecte pentru articolele vestimentare de lux pentru costume de bărbaţi. Ele sunt apreciate în toată lumea mai ales pentru calitatea excepţională, sunt fine şi plăcute la atingere.

Cămăşile din materiale Monti sau Albini sunt foarte frumoase, au culori moderne, imprimeuri în trend, răspund nevoilor bărbaţilor moderni, care vor să fie eleganţi. Indiferent de model şi design, de stil casual sau formal, aceste produse atrag privirile din jur mai ales prin calitate. Prin urmare, dacă vrei să ai cămăşi excepţionale, trebuie să dai atenţie şi la materialele din care sunt făcute, nu doar la preţ sau manopera de realizare. Astfel de produse pot fi purtate şi la costume de ceremonie, de ocazie, dar şi la ţinute business sau business-casual. Croiala lor este elegantă, sobră, distinsă, plină de rafinament. Calitatea ţesăturii şi a cusăturilor contează, produsul în ansamblu trebuie să arate excepţional.

Dacă îţi doreşti să porţi o cămaşă cu o manoperă excelentă şi dintr-un material fin, de un alb orbitor chiar şi după spălare, te sfătuim să alegi un model alb uni, din colecţia de cămăşi la comandă de la Filip Cezar. Aici găseşti o gamă variată de cămăşi pentru bărbaţi, cămăşi business, cămăşi business-casual şi cămăşi de ceremonie uni sau din materiale cu diferite imprimeuri în trend.

Toate produsele sunt realizate din materiale de foarte bună calitate, din bumbac egiptean 100%, materiale foarte fine, marca Monti sau Albini. Astfel de cămăşi sunt cu adevărat foarte frumoase, materialele folosite la realizarea lor sunt minunate. Dacă iubeşti cămăşile de calitate, ar trebui să alegi brandul Filip Cezar, care face îmbrăcăminte business şi de ceremonie, de lux, pentru bărbaţi. Vei fi mulţumit de achiziţie şi vei arăta senzaţional, vei avea clasă şi rafinament în stil britanic sau italian.

Cămăşile business sau business-casual pentru bărbaţi, marca Filip Cezar, pot fi din materiale cu imprimeuri şi culori în tendinţele modei:

  • Uni cu pătrăţele bleu, albă în dungi gri, albastră cu carouri roşii
  • Albă cu dungi albastre, neagră uni, albă cu dunguliţe albastre
  • Albă uni cu manşete pentru butoni, albă cu pătrăţele bleu
  • Albastră în carouri galbene, albă cu punctuleţe roz sau bleu
  • Albă cu dungi roşii, uni în nuanţe de alb, bleu sau roz.

Toate cămăşile sunt foarte frumoase, au finisaje de calitate, sunt realizate la comandă manual de croitori care au mai mult de 30 de ani experienţă în domeniul croitoriei bespoke. Produsele sunt realizate pe dimensiunile corpului clientului, au cusături duble, curate, perfect finisate. Materialele sunt superbe, au o strălucire aparte, care fac ca orice cămaşă să fie o piesă unică, preţioasă. Modul cum se aşază o astfel de cămaşă pe corp, cum arată manşetele, rigiditatea gulerului, toate detaliile sunt perfecte, demonstrează că un astfel de produs este cu siguranţă o achiziţie excelentă.

Bărbaţii pot regăsi aici şi cămăşi casual, pentru orice sezon, realizate din materiale foarte fine, marca Monti, care au în compoziţie bumbac egiptean 100%. Există cămăşi care sunt din ţesături deosebite, cu o textură în dungi roz, fără buzunare, cu un design unic marca Filip Cezar. Astfel de cămăşi sunt modele slim fit, au câte 8 nasturi realizaţi din pastă polimerică (FIMO).

Fiecare client poate găsi aici un produs de calitate care să răspundă complet nevoilor sale. Este aproape imposibil să nu te îndrăgosteşti de astfel de produse, care au ţesături aşa de frumoase. În plus, modul cum sunt realizate şi designul unic, mai ales detaliile – nasturii, butonii, plastronul – arată fabulos, iar caracteristica cea mai interesantă, care te atrage, este albul sau culoarea ţesăturii care are ceva senzaţional, arată preţiozitatea materialului.

Brandul Filip Cezar realizează şi cămăşi casual la comandă care sunt pentru sezonul de toamnă-iarnă, care au imprimeuri deosebite şi modele de design unice. Există cămăşi din materiale marca Monti, cu textura în carouri portocalii, sau albă în pătrăţele albastre, cu 8 nasturi mother-of-pearl deosebiţi. Aceste cămăşi sunt elegante, confortabile şi pline de rafinament. Toate detaliile suplimentare adaugă o notă în plus de calitate şi fac din fiecare produs o adevărată operă de artă.

Există şi cămăşi de ceremonie uni albe, care sunt realizate la comandă şi care au plastron, un design unic, sunt fără buzunare, dintr-un material de lux, marca Albini, care conţine 100% bumbac egiptean. Astfel de modele marca Filip Cezar sunt slim fit, au 5 nasturi cu cristale Swarovski, cusături duble, partea frontală fiind acoperită cu o textură diferită de restul cămăşii, este ajustată după corpul clientului. Manşetele mânecilor sunt special realizate pentru butoni. Clienţii care au încercat astfel de produse au fost fascinaţi de calitatea aproape ieşită din comun. Au spus că se simt senzaţional şi au fost mulţumiţi de achiziţia realizată.

Cămăşile de ceremonie pot fi şi cu 6 nasturi ascunşi, doar 2 nasturii mother-of-pearl sunt la vedere, au manşete care se fixează cu butoni cu cristale Swarovski, marca Filip Cezar. Să porţi la un eveniment important, cum este nunta, o astfel de cămaşă este cu adevărat o mare plăcere, pentru că te simţi mai încrezător şi mai elegant.

Cămăşile de ceremonie marca Filip Cezar sunt de senzaţie, acest lucru a fost recunoscut şi de multe vedete din ţara noastră, care deja au achiziţionat produse de la acest brand, pentru ocazii speciale. Fiecare client care a probat produsele Filip Cezar a avut o experienţă pozitivă, la superlativ, fiind impresionaţi pe deplin.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările