Modă

articolul anterior

Designerul care a creat rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden: „Toate ţinutele sunt returnate designerului”

1
9 May 2022 17:08:13
Autor: Maria Ţaga

Designerul ieşean Andreea Tincu, care asigură vestimentaţia pentru Carmen Iohannis, susţine că toate ţinutele soţiei preşedintelui îi sunt returnate, apoi sunt fie vândute, fie utilizate la alte şedinte foto importante.

Andreea Tincu a scris pe Facebook, în urma unor comentarii referitoare la ţinuta folosită de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, că toate rochiile îi sunt returnate.

„Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante. Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împăratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei «Oda Bucuriei». Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni”, a precizat designerul Andreea Tincu.

Totodată, Andreea Tincu a adăugat că anumite ţinute din prezentările sale de modă sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de soţia preşedintelui, şi că acest lucru este „absolut normal în domeniul modei, atât pe plan naţional, cât şi internaţional”.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
9.05.2022, 17:25:01

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările