Modă

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cum arată noua Miss Anglia 2019. Este medic şi cunoaşte cinci limbi străine

3
6 Aug 2019 16:28:53
Autor: Andreea Neblea
Bhasha Mukherjee a câştigat Miss Anglia 2019 FOTO Facebook Miss England/StudioNI.photography
Bhasha Mukherjee a câştigat Miss Anglia 2019 FOTO Facebook Miss England/StudioNI.photography

Bhasha Mukherjee, o tânăra în vârstă de 23 de ani care are două diplome în Medicină, un IQ de 146 şi cunoaşte cinci limbi străine, a câştigat trofeul Miss Anglia 2019.

Noua Miss Anglia a mărturisit că avea impresia că nu are nicio şansă să câştige concursul de frumuseţe, aşa că a început o carieră în Medicină, scrie Daily Mail.
 
Bhasha Mukherjee, originară din India şi locuitoare a oraşului Derby din Anglia, a fost desemnată Miss Anglia săptămâna trecută, în cadrul competiţiei de frumuseţe ce a avut loc la Newcastle.
 
Bhasha s-a născut în India, dar s-a mutat în Anglia împreună cu părinţii ei la vârsta de nouă ani. La început a vrut să devină astronaut, dar după ce a terminat liceul a decis să-şi îndrepte atenţia spre domeniul artelor şi, în final, a ajuns să fie model. Ea vorbeşte fluent engleză, bengali, hindi, germană şi franceză.

Bhasha Mukherjee FOTO Facebook/StudioNI.photography 
 
În prezent, tânăra are două diplome în Medicină, vorbeşte cinci limbi străine şi are un IQ de 146, iar următoarea zi după concurs, Bhasha Mukherjee a început să lucreze la spital ca medic stagiar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 years and 2 degrees later, I am finally owner of the title Dr. This will get some getting used to as I still don't feel adult enough to be at this stage of my life. Oh well, here's to many "oh shit" and "woops" moments and most importantly (hopefully) some smiling patients along my journey ! Pc: @aryavisuals #graduation #grad #gradgown ##gradcap #Doctor #doctorbhasha #doubledegree #medic #2019graduate #patientcentredcare #model #MissEngland2019 #missenglandfinalist #MissEngland #MissAsianFaceofMissengland #misstopmodelbeauty2018 #uon #universityofnottingham #russelgroupuni @universityofnottingham @missenglandnews @afofme @joggy_kang_official @puneetbhandal @medicalcosmetics

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
 
„Unii oameni poate cred că fetele care participă la concursurile de miss sunt nişte aiurite, dar nu e aşa. Fiecare dintre noi susţinem o cauză. Noi încercăm să arătăm lumii că frumuseţea nu e tot şi nu ne limităm doar la asta, ci încercăm să ne folosim de influenţa noastră pentru a face lucruri bune.Toată situaţia asta chiar m-a consumat, dar n-aş putea spune că din cauza competiţiei sau pentru că încep să lucrez la spital“, a spus Miss Anglia.  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
„Când am câştigat, nu mă puteam opri din plâns. Totul părea ireal, pentru că nu mă gândeam că am vreo şansă. Erau atât de multe fete acolo care făceau o treabă grozavă la fiecare probă“, a mai spus Bhasha Mukherjee.
   
View this post on Instagram

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
„Cariera mea în astfel de competiţii a început chiar când învăţam pentru Medicină. Cu greu m-am hotărât să accept provocarea, dar am făcut-o până la urmă, pentru că voiam să existe o balanţă şi să mai iau câte o pauză de la învăţat“, a povestit tânăra. 
 
Bhasha Mukherjee are deja o diplomă în ştiinţe medicale şi săptămâna trecută a obţinut o a doua diplomă în Medicină şi Chirurgie, la Universitatea din Nottingham.
 
 
 
Mai mult, Bhasha a pus bazele propriei asociaţii de caritate, care luptă să combată izolarea în rândul vârstnicilor. 
 
Pentru că este deţinătoarea titlului de Miss Anglia, ea a câştigat o vacanţă în Mauritius şi va participa la Miss World.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

SpAwN 《♤♡♢♧》
6.08.2019, 22:16:19

Dacă englezoaicele beau mai mult ca vasluienii noștri e normal să iasă miss anglia o indiană. 😂

+1 (1 vot)
OmTacut
6.08.2019, 23:08:45

Ma miram sa fi fost o englezoaica get-beget Miss Anglia. Am vazut cateva exemplare venite din UK in Canada si cand le-am vazut pe strada mi-am zis 'Uite-l pe Uciga-l tocaa" si am traversat strada.

ella15 Ella15
7.08.2019, 15:50:32

Inainte de a deschide articolul, mi-am dat seama ca e indianca, englezii refuza sa studieze alta limba straina, foarte putini o fac, insa cu siguranta nu stiu 5 limbi straine. Cand se duc in alte tari, ei spun simplu:" I am english", ca si cand se asteapta ca toti sa stie sa le raspunda in engleza, ei nu se obosesc sa invete alta limba straina, sau macar cateva cuvinte, care sa ii ajute sa se descurce in vacante. Tipa e si desteapta, pe deasupra..Interesant ar fi sa ii aud accentul. Am lesinat de ras atunci cand o prietena mi-a spus ca a sunat la ambulanta si a venit un medic indian, care i-a spus ca inghitise o "vasp", (wasp) iar ea, cand le povestea prietenelor ei englezoaice ce a patit, o intrebau alea nedumerite "what is a vasp?😂😂😂 La care ea raspundea la fel de nedumerita: "I don't know, I'll have to find out"..