Modă

articolul anterior articolul urmator

Maradona va fi despăgubit de Dolce & Gabanna cu 70.000 de euro. Care este motivul FOTO

0
11 Dec 2019 18:27:34
Autor: Adelina Mărăcine
Maradona va fi despăgubit de Dolce&Gabanna FOTO Guliver/Getty Images
Maradona va fi despăgubit de Dolce&Gabanna FOTO Guliver/Getty Images

Casa de modă Dolce&Gabanna îl va despăgubi pe celebrul sportiv Diego Maradona cu 70.000 de euro, potrivit unei sentinţe judecătoreşti.

Dolce&Gabanna îl va despăgubi pe Diego Maradona cu 70.000 de euro pentru că i-a folosit numele în scopuri comerciale în 2016. Casa de modă a folosit numele sportivului la o prezentare de modă care a avut loc la Napoli, în 2016, eveniment la care un model a purtat un tricou al echipei Napoli cu numele Maradona şi numărul 10. 

Momentul s-a petrecut fără acorduul lui Maradona şi fără ca argentinianul să fie contactat, a explicat avocatul Ulisse Corea, scrie news.ro. 

Pe Instagram, Maradona, care a solicitat daune de un milion de euro, s-a declarat mulţumit de verdict. „Omagiile sunt fantastice, dar cred că ar fi trebuit să solicite acordul necesar pentru a-mi folosi numele la prezentarea de modă. Un punct în favoarea justiţiei“.

Judecătorul a decis ca daunele să fie de 70.000 de euro deoarece casa de modă nu a produs şi comercializat îmbrăcăminte pe care să se afle numele Maradona.

Un model poartă un tricou al echipei Napoli cu numele Maradona şi numărul 10 în timpul prezentării Dolce&Gabanna FOTO Twitter

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii