Modă

articolul anterior articolul urmator

O artistă din România a creat măşti inspirate de Magritte, Van Gogh şi Warhol FOTO

1
3 Jun 2020 11:35:35
Autor: Adelina Mărăcine
Mască făcută de Petra Marianne Marian FOTO news.ro
Mască făcută de Petra Marianne Marian FOTO news.ro

Petra Marianne Marian, o artistă din România stabilită la Paris, a creat o serie de măşti inspirate de operele unora ca René Magritte, Vincent Van Gogh, Yves Klein şi Andy Warhol.

Măştile sunt, în mare parte din lume, un accesoriu obligatoriu şi au devenit fashion statement. Marii creatori şi designeri au realizat astfel de obiecte utile în inedite forme şi culori.

Ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, a promovat recent, pe Facebook, iniţiativa româncei.

„Magritte, Van Gogh, Yves Klein sau Warhol sunt pe măştile ei, la fel cum o găsim şi pe Brigitte Bardot cu «sur la plage abandonée». Măştile au fost distribuite acum câteva zile în cadrul unui eveniment şi au avut mare succes, a scris Niculescu, potrivit news.ro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

FLORIN FLORESCU
3.06.2020, 11:59:44

Am vrut să comentez acest articol , dar nu m-a lăsat Viorica de la Clejani , care mă privea îngrijorată din dreapta monitorului , exasperată să nu facă și ”Margherita ” cum a făcut Mădălina Manole . Adică , în mintea ei aia febrilă , o poate compara pe loază cu o artistă consacrată , chiar dacă este comparație nefericită ? Doamne , în ce lume plină de promiscuitate trăim !

+1 (1 vot)