Modă

articolul anterior articolul urmator

Sabion lansează o nouă colecţie: Facerea – verighetele care arată motivele tradiţionale şi spirituale româneşti de la baza Genezei

0
Articol publicitar
22 May 2020 14:27:19
Autor: ADH

Casa de Bijuterii Sabion dă de veste lansarea celei de-a doua colecţii de verighete cu motive de simbolistică tradiţională românească! Intitulată Facerea, noua colecţie cuprinde 8 modele de verighete care vor surprinde şi încânta tinerii îndrăgostiţi atât prin design cât şi prin semnificaţiile profunde din spatele simbolurilor.

Colecţia Facerea este destinată celor care, pregătiţi pentru a-şi lega destinele în faţa divinului, doresc să marcheze cel mai important moment al vieţii lor prin bijuterii cu totul şi cu totul deosebite.

Eleganţa tradiţională este o valoare românească supremă pe care Sabion o transpune în verighete:  fiecare model de verighetă din colecţia Facerea a fost conceput şi realizat  în Atelierele de Creaţie şi Producţie Sabion din Târgu Mureş. Credinţa puternică şi dorinţa de a deveni emisari ai poveştilor de iubire ale cât mai multor români binecuvântaţi cu cel mai frumos sentiment, i-a determinat pe maeştri bijutieri Sabion să făurească cu îndeletnicire şi măiestrie, la nivel artistic, cele 8 modele de verighete:

„Vă vor fascina dintr-un motiv situat mai presus de simpla înfăţişare – de aceea, mai mult decât a fi simbolice şi tradiţionale, verighetele Facerea sunt piese spirituale. Fiecare dintre cele 8 simboluri are la bază o orânduială sacră, precum cea a genezei: vorbim despre Facerea  Cerului şi a Pământului. Noi, în calitate de creatori de artă, aşa cum ne-am definit încă din 1998, ne-am luat în serios menirea: cea de a crea bijuterii care să lege cu adevărat tinerii prin iubire şi credinţă. Dorim să fim emisarii formării cât mai multor familii româneşti, familii care se vor bucura de binecuvântarea divină, cunoscând prosperitatea, fertilitatea şi protecţia divină!” – afirmă Claudiu Bologa, C.E.O. Sabion Elen

Despre Colecţia Facerea

Verighetele au menirea de a uni două suflete, dăruind unitate; acestea reprezintă un legământ sacru, făcut în lumina caldă a credinţei, asemeni strălucirii stelelor aurii.

Pornind de la ideea formării şi protejării valorii unui moment, noi emisarii Colecţiei Facerea, dezvăluim simbolurile tradiţionale ce stau la baza genezei.

Momentul solemn al căsătoriei devine astfel o valoare al cărui preţ depăşeşte graniţele umane, oferindu-i stabilitate şi trăinicie

Noua colecţie este cea de-a doua de acest fel din proiectul Casei de Bijuterii Sabion de valorificare a tradiţiei şi spiritualităţii româneşti. Prima colecţie, Festin, s-a bucurat de un succes impresionant în rândul clienţilor Sabion. Interesul românilor pentru modele precum Hora, Calea Inimii şi Cornul Lunii, pe care le regăsim în Colecţia Festin, a arătat casei de bijuterii româneşti că tradiţia autentică a poporului nostru este iubită şi apreciată din ce în ce mai mult în zilele noastre.

Verighetele colecţiei Facerea sunt realizate din aur galben şi alb, iar pentru redarea cât mai intensă a motivului simbolic al fiecărui model, a fost utilizat emailul negru.

Colecţia Facerea este disponibilă momentan exclusiv online, pe site-ul casei de bijuterii: www.sabion.ro/colectia-facerea, primul model prezentat fiind Flori de Crini.

Despre Sabion

Casa de Bijuterii Sabion se defineşte ca afacere românească de familie, cu tradiţie, brand lansat din 1998. Sediul, precum şi atelierele de creaţie şi producţie se află în Târgu Mureş. Brandul susţine realizarea manuală a bijuteriilor la nivel de artă şi comercializarea acestora cu ajutorul unei echipe de profesionişti formată din peste 40 de bijutieri şi peste 60 de consilieri specializaţi.

Sabion acoperă plaja naţională a comerţului de bijuterii, piesele brandului putând fi achiziţionate atât din magazinele proprii cât şi din magazinele comercianţilor parteneri. Activează pe piaţă cu locaţii de lux, cel mai important fiind magazinul situat în inima capitalei, Galeriile Sabion, locaţie creată de către artiştii Sabion, câştigătoare a premiului ”Cel mai frumos magazin din lume într-un centru comercial” în cadrul competiţiei A.R.E. Design Awards din 2011 şi 2013, desfăşurată la Las Vegas.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările