Modă

articolul anterior articolul urmator

Special Night Out: shopping de lux în miez de noapte pentru bucureştenii cu dare de mână

0
5 Nov 2013 19:45:30
Autor: Mediafax
Noaptea shoppingului de lux se va desăşura joi, 7 noiembrie, în Capitală FOTO Shutterstock
Noaptea shoppingului de lux se va desăşura joi, 7 noiembrie, în Capitală FOTO Shutterstock

Pasionaţii de produse de lux sunt aşteptaţi la a doua ediţie Special Night Out, eveniment care va avea loc joi seară, 7 noiembrie, în intervalul orar 20.00 - 00.00, în trei zone din Bucureşti

A doua ediţie a celui mai mare eveniment din sfera produselor de lux din Capitală reuneşte până 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureştiului - Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott -, precum şi în zonele din imediata lor apropiere, Piaţa Romană şi zona Unirii, continuând astfel iniţiativa primei ediţii de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie a shoppingului de lux.

Cele 31 de magazine confirmate până în prezent le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea şi achiziţiona cele mai recente colecţii ale designerilor celebri, în materie de haine şi accesorii.

În seara evenimentului, unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, spaţiile partenere fiind uşor de recunoscut prin vitrinele marcate cu sigla "Special Night Out". Cumpărătorii vor fi întâmpinaţi cu băuturi şi dulciuri  fine în magazinele partenere.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările