Modă

articolul anterior articolul urmator

VIDEO John Galliano, după doi ani: „Ajunsesem să mă cred Dumnezeu”

0
13 Jun 2013 15:26:55
Autor: Sinziana Boaru
John Galliano, aproape de nerecunoscut la prima apariţie televizată după doi ani de absenţă
John Galliano, aproape de nerecunoscut la prima apariţie televizată după doi ani de absenţă

Primul interviu televizat al creatorului de modă John Galliano, acordat prezentatorului Charlie Rose, va fi difuzat în această seară, în Anglia. Înainte de difuzare, au apărut pe internet câteva secvenţe din materialul video de o oră, în care Galliano poate fi văzut stând la o masă de lemn, împreună cu Rose, mărturisindu-şi păcatele.

Departe de imaginea extrovertitului cu care a obişnuit, Galliano apare în cea mai modestă versiune a sa de până acum. Îmbrăcat într-o cămaşă bleu şi o jachetă, designerul  tras la faţă a părut cumva abătut de-a lungul interviului.

„Recunoşti că ceea ce ai făcut a fost un gest plin de ură, antisemitic”, l-a întrebat Charlie Rose, un cunoscut prezentator TV din America. „Da. Mi-am cerut iertare. Şi încerc încontinuu să compensez greşeala făcută”, a răspuns Galliano, cu o umilinţă atipică lui. Creatorul de modă şi-a asumat responsabilitatea, încă o dată, pentru adicţiile sale şi comportamentul cauzat de acestea.

John Galliano a povestit cum consumul de alcool a degenerat într-o dependenţă încetul cu încetul şi că a ajuns, la un moment dat, să bea ca să oprească „vocile”. „Mă credeam Dumnezeu”, a recunoscut el.

Rose a atins şi subiectul sinuciderii creatorului de modă Alexander McQueen, întrebându-l pe Galliano dacă a înţeles gestul colegului său de breaslă.

„Singurătatea, durerea... ca dependenţi de diverse substanţe, ajungem să credem într-o perfecţiune intangibilă. Nu înţelegem de ce o facem, dar asta nu ne opreşte. Lumea ne întreabă cum o să facem tot ce ne-am propus, dar pe noi acest gând ne trezeşte în fiecare dimineaţă”, a răspuns Galliano. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările