Părinţi

articolul anterior articolul urmator

A apărut imprimanta 3D pentru copii, cu care cei mici îşi vor putea crea singuri jucării

0
17 Feb 2016 19:11:31
Autor: Mădălina Bătrînca
Imprimanta ThingMaker 3D a fost anunţată în cadrul evenimentului anual Toy Fair, din Statele Unite. FOTO Daily Mail
Imprimanta ThingMaker 3D a fost anunţată în cadrul evenimentului anual Toy Fair, din Statele Unite. FOTO Daily Mail

Producătorii de jucării s-ar putea faţă în faţă cu un „duşman” de temut pentru afaceri. O companie americană va scoate pe piaţă o imprimantă 3D pentru copii, cu ajutorul căreia micuţii îşi vor putea crea singuri jucăriile dorite.

Compania americană de jucării Mattell a anunţat recent că va lansa pe piaţă o imprimantă 3D pentru copii, cu ajutorul căreia cei mici îşi vor putea crea singuri jucăriile. Această tehnologie de ultimă generaţie a fost anunţată în cadrul evenimentului anual Toy Fair, din Statele Unite, în care sunt prezentate noile produse de pe piaţă. Imprimanta ThingMaker 3D, care va putea fi controlată prin aplicaţia ThinkMaker Design App, a fost creată pentru a încuraja creativitatea copiilor. Aplicaţia pune la dispoziţia familiilor o multitudine de şabloane, cu care, prin asamblare, se pot crea zeci de jucării. 
 
„În era digitală în care trăim este foarte important ca cei mici să îşi poată transforma ideile în realitate. Imprimanta ThingMaker împinge limitele jocului creativ, oferind familiilor nenumărate modalităţi de personalizare a jucăriilor”, a declarat directorul senior al companiei, Aslan Appleman.
 
 
Mattel a lansat anul trecut păpuşa Hello Barbie, echipată cu un program de recunoaştere a vocii şi cu capacitatea de a se conecta la internet, care poate conversa cu copiii în timpul jocului. La evenimentul Toy Fair de anul acesta, producătorii au prezentat casa pentru păpuşa Hello Barbie, care poate fi, de asemenea, conectată la internet şi dirijată prin comenzi vocale. De exemplu, dacă copiii spun „pregăteşte-te să mergi la şcoală”, luminile din baia căsuţei se vor aprinde automat, pe fundal auzindu-se şi sunetul apei de la duş. Casa are, de asemenea, un lift care poate fi mutat între etaje tot prin comenzi vocale. Preţul unei astfel de jucării va ajunge la aproximativ 400 de dolari. 
 
FOTO Daily Mail

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările