Părinţi

articolul anterior articolul urmator

Adevărul Live: Olga Gudynn, fondatoarea unui lanţ de şcoli private, vorbeşte despre greşelile frecvente în educarea şi alimentaţia copiilor VIDEO

0
20 Dec 2016 13:59:41
Autor: Lizeta Oprea
Olga Gudynn va prezenta emisiunea „Atelierul Magic“ la Prima TV. Foto Florin Suler
Olga Gudynn va prezenta emisiunea „Atelierul Magic“ la Prima TV. Foto Florin Suler

Olga Gudynn, autoarea seriei de cărţi pentru copii „Aventurile râmei Oli“ şi fondatoarea unui lanţ de grădiniţe şi şcoli private care funcţionează de peste 16 ani, va prezenta la Prima TV „Atelierul Magic“, fabrica unde se construieşte o copilărie frumoasă, punându-se accentul pe educarea corectă a copiilor.

Olga Gudynn, în vârstă de 39 de ani, este autoarea seriei de cărţi pentru copii „Aventurile râmei Oli“ şi fondatoarea unui lanţ de grădiniţe şi şcoli private care funcţionează de peste 16 ani şi care găzduieşte peste 600 de elevi. Fiecare carte vândută din seria Oli ajută la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că Olga doreşte să însenineze viaţa copiilor bolnavi de leucemie şi cancer. Olga Gudynn donează jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparţine fiului ei, Andreas, care a fost co-autor. Andreas este mare iubitor de animale şi îşi doreşte să facă voluntariat la Zoo în timpul său liber. A muncit mult pentru a-şi îndeplini visul, acela de a păstra magia şi simplitatea copilăriei într-o lume a internetului, gadget-urilor, stresului, alimentaţiei nepotrivite şi a altor tentaţii care fac parte din dezvoltarea oricărui copil din zilele noastre.

Astăzi, Olga Gudynn a fost prezentă în studioul Adevărul Live pentru a vorbi despre greşelile părinţilor în educarea copiilor. De asemenea autoarea seriei de cărţi pentru copii „Aventurile râmei Oli“ anunţă lansarea emisiunii „Atelierul magic“. Pe 24 decembrie, de la ora 09.00, copiii de orice vârstă pot urmări pe Prima TV un program dedicat lor, un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imagitaţie, alături de personaje haioase şi copii puşi pe joacă.

Într-un cadru de poveste, cu oameni pasionaţi şi cu un mesaj important – „Copilăria merită să fie magică“ - „Atelierul Magic“ este locul unde imaginaţia e mai importantă decât cunoaşterea. O emisiune educativă şi distractivă unde copiii vor învăţa chiar şi din greşeli, adică „mici boacăne“, împreună cu protagoniştii emisiunii, unde se va găti sănătos. Distracţia va fi la ea acasă alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteţ, Doamna Lene şi Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din Atelierul Magic. Cu ajutorul lor, copiii vor învăţa importanţa alimentaţiei sănătoase, dar şi scopul fiecărui ingredient din bucătărie, vor inventa lucruri în Laboratorul Trăsnit, vor face experimente, îşi vor dezvolta creativitatea, confecţionând tot felul de lucruri din materiale reciclabile şi se vor amuza copios. Din emisiune nu vor lipsi, însă, nici copiii talentaţi, copii care deşi nu au mai participat la show-uri tv, sunt un exemplu frumos pentru generaţia lor!

Atelierul Magic a fost iniţial un proiect online, dar dorinţa de a ajunge în casele a cât mai multor copii s-a concretizat acum printr-o emisiune televizată.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările