Părinţi

articolul anterior articolul urmator

Au început înregistrările gratuite pentru vizitatori la e-bebe.live, primul târg virtual pentru părinţi şi copii între 0-7 ani

0
Articol publicitar
8 Apr 2021 10:00:08
Autor: ADH

Publicul interesat de produse şi servicii pentru bebeluşi, copii până la 7 ani şi viitoare mămici din toată ţara se întâlneşte la e-bebe live cu peste 100 de furnizori de top aliniaţi cu tendinţele actuale.

Accesul este gratuit şi beneficiază de oferte exclusive pentru articole şi servicii precum: cărucioare, mobilier, jucării, îmbrăcăminte, accesorii, pachete de naştere şi recoltare de celule stem. Liderii pieţei internaţionale vor fi prezenţi la târg, precum şi noi branduri locale promiţătoare.

În fiecare zi de târg, 23, 24 şi 25 aprilie se preconizează un trafic de 10.000 de participanţi din toată ţara, oferind cel mai mare potenţial de vânzări la un singur eveniment de la începutul pandemiei.

După doar 5 zile de la startul înscrierilor pentru sponsori şi expozanţi, cele mai importante maternităţi private şi bănci de celule stem din România precum şi peste 20 de retaileri de produse pentru copii şi-au confirmat prezenţa la târg. 

Ziua de 25 aprilie este dedicată conferinţelor educative. Specialişti recunoscuţi la nivel naţional vor intra live pentru a aborda diferite subiecte de interes pentru proaspetele mămici, printre care: puericultură, metode actuale de parenting, nutriţie, naştere, alăptare şi sănătate mentală.

Dr. Emel Nuraltay - şef secţie Obstetrică Ginecologie în cadrul Sanador va susţine o sesiune dedicată naşterii, în timp ce Daniela Stan, Asistent Şef în cadrul Spitalului Panait Sârbu (Maternitatea Giuleşti) şi vicepreşedinte al Asociaţiei Moaşelor va susţine un curs despre alăptare. În agenda evenimentului sunt confirmaţi specialişti şi din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivănescu, care va aborda importanţa recoltării celulelor stem, precum şi Oana Moraru, consilier educaţional şi fondator al şcolii Helikon şi al platformei Vocea Părinţilor, care va vorbi despre educaţia timpurie dedicată copiilor între 0-7 ani.

Vizitatorii la târg au acces la activităţi interactive în mod gratuit, posibilitatea de a împărtăşi experienţe cu alţi părinţi, de a compara produse, de a-şi face liste de cumpărături şi de achiziţiona produse şi servicii la preţuri exclusive. 

Spre deosebire de târgurile clasice, e-bebe.live promite o experienţă premium atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori şi acoperire simultană la nivel naţional. Vizitatorii au ocazia să descopere oferte exclusive de la brandurile preferate, din confortul şi siguranţa propriului cămin.

Iniţiativa propusă de Doctor MIT este susţinută de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, ca proiect din partea mediului privat, considerând că poate avea un potenţial semnificativ pentru readucerea la viaţă a târgurilor de profil, precum şi beneficii importante aduse comunităţii.

„Ideea unui târg virtual este extraordinară şi sunt sigur că se va bucura de mult succes. Oamenii au posibilitatea să interacţioneze mult mai uşor spre deosebire de un târg fizic, iar capacitatea de a impacta un număr impresionant de oameni este mult mai mare”, a declarat domnul Ciprian Teleman, Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

Doctor MIT îşi propune să democratizeze accesul tuturor românilor la o experienţă premium, fără a pune în pericol sănătatea acestora. Conferinţele educaţionale online vor fi susţinute de specialişti de top în parenting şi domeniul medical. Printre temele abordate se numără puericultura, metode actuale de parenting, nutriţie, naştere, alăptare, sănătate mentală şi nu numai. Participanţii vor avea acces gratuit la întreaga experienţă timp de 3 zile în cadrul platformei e-bebe.live, fără a fi necesar să descarce o anumită aplicaţie. Înregistrarea la târg a vizitatorilor se face începând cu 25 martie. 

Până în 2020, existau linii sau segmente de comerţ în România care depindeau cu 50% din cifra de afaceri anuală de târgurile de specialitate, iar mulţi părinţi îşi planificau anumite achiziţii în funcţie de târgurile de primăvară sau de toamnă de profil.

„Platforma de târg e-bebe.live rezolvă una dintre problemele generate de pandemie, respectiv interzicerea adunărilor mari. Familiile au astfel acces la diverse bunuri şi servicii esenţiale pentru mămici şi copii, la oferte de preţ exclusive. Aducem în faţa lor toate aceste oportunităţi, fără a-i pune în faţa pericolului de a se infecta cu acest nou virus”, a completat Dr. Bogdan Ivănescu, fondator Doctor MIT.

e-bebe.live este un eveniment organizat de Doctor MIT, cea mai completă platformă de sănătate din România acoperind zona de informare medicală prin emisiunea TV "Doctor MIT" în care Dr. Bogdan Ivănescu disecă şi demontează miturile medicale în care am fost învăţaţi să credem. Doctor MIT scoate adevărul la iveală despre miturile medicale şi pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare număr de vizualizări dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările