Părinţi

articolul anterior articolul urmator

Cum să-ţi păcăleşti copiii să mănânce legume?

0
25 Jun 2013 18:28:35
Autor: Alexandra Nicolae
Administratorul instructables.com a copiat modelul Lanei şi a creat mai multe figurine FOTO instructables.com
Administratorul instructables.com a copiat modelul Lanei şi a creat mai multe figurine FOTO instructables.com

Lana Filippone, o specialistă în sculptura ceramică, a hotărât să dea o mână de ajutor părinţilor şi a creat o colecţie de jucării sub forma unor ustensile de bucătărie, pe care aceştia să le folosească atunci când îşi hrănesc pruncii. Entuziasmul datorat formelor haioase din plastic îi face pe cei mici să renunţe la nazuri şi să mănânce legume, explică tânăra artistă.

Un ghid publicat pe site-ul instructables.com explică părinţilor, pas cu pas, cum să se folosească de figurinele din plastic pentru a-i determina pe copii să mănânce sănătos. Formele stilizate de Lana Filippone, deşi sunt inspirate de lumea preistorică, s-au dovedit a fi ustensile de mare ajutor pentru adulţi.

Dornici să le creeze celor mici un regim de viaţă sănătos, părinţii care au apelat deja la metoda propusă de Lana, au plătit aproximativ 30 de dolari pentru a intra în posesia figurinelor.

Una dintre jucăriile folosite de părinţi pentru a-şi determina pruncii să mănânce porumb FOTO instructables.com

Mikeasaurus, autorul sfaturilor incluse în ghidul publicat pe internet, îi sfătuieşte pe părinţi ca, atunci când vor să cumpere o astfel de jucărie, să acorde atenţie dimensiunilor ei. Mai mult, administratorul instructables.com le explică adulţilor că figurinele se dezasamblează pentru ca, la mijloc, să fie pus, de exemplu, un ştiulete de porumb.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările