articolul anterior articolul urmator

STUDIU Vârsta ideală la care femeile să aibă primul copil

3
4 Dec 2017 12:39:53
Autor: Lizeta Oprea
Vârsta ideală la care femeile ar trebui să conceapă primul copil
Vârsta ideală la care femeile ar trebui să conceapă primul copil

3 Comentarii

un motan intransigent
4.12.2017, 17:38:42

Lizeta Oprea : Ideal e ca femeia sa nasca dupa 60 de ani , fertilizata in vitro , sa aiba timp de 3 masterate si cel putin doua doctorate , 4 divorturi , 8-10 chiuretaje si cel putin 12 amanti stiuti de toata lumea . Nu tre' sa aiba mai mult de un plod , si ala defect . Sa nu uit : e nevoie de una ca dumneata care sa puna umarul la efortul realizarii politicii demagrafice incidentare . Esti exact ce ne trebuie noua , romanilor ! Stii sa faci un nod unei funii ?

+1 (1 vot)
Gabriel Heinze
4.12.2017, 17:52:08

Din nou se pune accent pe cariera (de piatra seaca) . O familie cu scaun la cap stie ca este o minciuna aceasta afirmatie . Admit ca o studenta e bine sa astepte sa termine facultatea si eventual 2 ani stagiatura . EVENTUAL . Dar trebuie tinut cont de dezvoltarea unei femei dupa 20 de ani . Deja la 30 de ani avem o femeie foarte coapta care daca face abea atunci primul copil va fi foarte stresata . Deja la 30 de ani este spre finalul apogeului tineretii . Acest articol este facut pentru ca sa NU mai intilnim familii cu copii multi . O femeie trecuta de 30 de ani NU mai are rabdare sa creasca 2 , 3 copii decit cu numele , adica ea sa le dea viata si guvernanta permanenta , parintii sa-i ingrijeasca . La 30 ani trecuti mai bine iti cumperi un animalut de companie decit sa faci copii . Orcum femeia ce depaseste 30 ani si face primul copil dupa citeva luni va declara ca nu-l mai vrea pe al-2-lea , mai bine fuge in lume . Nu va mai avea rabdare la 34 de ani cu 3-4 copii sa le dea atentia necesara . Uzura virstei isi va spune cuvintul . Sa faci primul copil la 37 de ani chiar si pentru sanatatea viitoarei mame este un risc destul de mare . Mai ales ca dupa 39 de ani practic este un risc imens sa mai faci primul copil . Majoritatea copiilor facuti incepind cu 40 ani sint copii cu diferite deficiente . O femeie la virsta de 40 de ani este BATRINA pentru a procrea copii . Vorbim aici de regula nu de exceptii , nu de femeile care fac copii cu multe tratamente tocmai ca s-au trezit tirziu sa procreeze . Nu vorbim aici de mamele surogat care fac copii conceputi la eprubeta . Orcum si aceia saracii cresc intr-un mediu nociv . Mama este de virsta bunicii , fara rabdare , plictisita si scirbita .

+1 (1 vot)
Truth
4.12.2017, 19:27:19

Draga Gabriel(a), daca stii atatea despre femei si nasteri, iti sugerez sa fugi fuga fuguta si sa nasti primul copil. Pana nu e prea tarziu si iti trece cheful...

-1 (1 vot)