Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

10 activităţi pentru care milionarii se trezesc devreme: cum îi influenţează

2
15 Mar 2018 07:38:33
Autor: Lizeta Oprea
10 activităţi pentru care milionarii se trezesc dimineaţă
devreme: cum îi influenţează acestea
10 activităţi pentru care milionarii se trezesc dimineaţă devreme: cum îi influenţează acestea

Oamenii de succes nu dorm mai puţin decât ceilalţi muritori, însă au preferinţe diferite în ceea ce priveşte folosirea orelor de dimineaţă pentru anumite activităţi.

Milionarii se trezesc devreme dimineaţa, deoarece studiile arată că funcţionalitatea creierului este de obicei ridicată în acest moment al zilei. Nu fac nimic special, singura diferenţă este că ei fac lucrurile obişnuite la timpul neobişnuit, obţinând rezultate remarcabile. Printre acestea se numără:

Meditaţie

Majoritatea milionarior se trezesc să practice meditaţia la primele ore ale zilei. Datorită programului lor aglomerat, s-ar putea să nu aibă timp să se gândească şi să mediteze în timpul zile.

Richard Branson, faimosul sef al grupului „The Virgin Group“, a declarat că zilele sale încep la ora 5.30, cu o sesiune de meditaţie şi yoga.

Pentru a-şi seta obiectivele

Miliardarii se concentrează puternic pe ceea ce îşi doresc, astfel încât ei folosesc orele de dimineaţă pentru a-şi organiza, stabili obiective şi planifica agenda săptămânii. Oamenii de succes ştiu că timpul este foarte preţios, astfel încât dimineaţa ştiu deja ce au de făcut pe parcusrul zilei.

Citesc fără a le fi distrasă atenţia

Citirea este o practică obişnuită a celor mai bogaţi oameni. Mulţi miliardari se trezesc devreme pentru a citi subiecte care i-ar ajuta în promovarea afacerilor pe care le au.

Bob Iger, CEO al Disney, a declarat că se trezeşte la ora 4.30 pentru a citi. De asemenea, miliardarii folosesc aceste ore pentru a citi ştirile şi pentru a se pune la current cu ultimele evenimente din lume.

Pentru a face sport

Una dintre activităţile comune desfăşurate de oamenii de succes în timpul dimineaţii este mişcarea: acasă sau la sală.

Ursula Burns, CEO Xerox, are un instructor personal care vine mereu la ora 6.00, de două ori pe săptămână. „Un antrenament înainte de micul dejun ajută la reducerea stresului, contracarează efectele dietei bogate în grăsimi şi îmbunătaţeşte somnul“, spune aceasta.

Petrec timp de calitate cu familia

Miliardarii se trezesc dimineaţa pentru a petrece timp cu familia lor. În majoritatea cazurilor, toţi membrii merg la şcoală sau la serviciu, iar când se întorc, seara, sunt prea obosiţi şi nu se pot bucura de momente fericite împreună. Persoanele de succes care au declarat că îşi petrec orele de dimineaţă cu familiile lor sunt: ​​Edgar Casal, CEO al Porsche Mexico şi fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Fac sex

Miliardarii se trezesc dimineaţa devreme pentru a face sex. Aceştia efectuează ritualul de a se conecta cu partenerii lor în timpul dimineţii, deoarece noaptea sunt adesea obosiţi din cauza activităţilor desfăşurate în timpul zilei.

Pentru a bea apă

Unii miliardari se trezesc dimineaţa doar pentru a bea un pahar de apă. Sună ciudat? Această rutină este practicată de Kat Cole, preşedintele Focus Brands, când se trezeşte la ora 5.00 pentru a bea 700 ml de apă. În timp ce Arianna Huffington, fondatorul Huffington şi Brad Lande, şi directorul Birchbox Man îşi încep ziua cu un pahar de apă fierbinte cu lămâie. „Apa potabilă în timpul dimineţii ajută la rehidratarea organismului, favorizează metabolismul şi îmbunătăţeşte memoria“, spune nutriţionistul Rania Batayneh.

Pentru a-şi verifica e-mailurile

Mulţi oameni de succes încep ziua prin verificarea e-mailurilor. Un studiu recent a constatat că primul lucru pe care executivii îl fac dimineaţa este verificarea corespondenţei. Făcând acest lucru la o oră atât de liniştită, le permite să se concentreze şi să lucreze fără a face greşeli.

De exemplu, Tim Cook, directorul executiv al Apple, a declarat că începe ziua prin trimiterea de e-mail-uri la ora 4.30 dimineaţa înainte de a merge la sala de gimnastică la ora 5.00

Practicarea recunoştinţei

Cei mai mulţi miliardari se trezesc dimineaţa şi dedică câteva minute pentru a scrie acele lucruri pentru care sunt recunoscători. Această practică vă ajută să vă îmbunătăţiţi moralul pentru a atinge mai uşor succesul.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Inaltpreacenzuratul Gigi_one
15.03.2018, 11:13:38

urinatul e una din ele

Herr Hoher
15.03.2018, 18:02:34

Io credeam ca se trezesc devreme pentru a urina putin pipi. Si cand colo, i'auzi cu ce se ocupa bagabontii dimineata. Iseamna ca eu sunt un milionar atipic. Sa-mi fie rusine!

Modifică Setările