Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

10 citate ale lui Paulo Coelho care te vor motiva să atingi succesul mai repede

2
15 Jun 2017 06:14:21
Autor: Lizeta Oprea
Paulo Coelho. FOTO Arhivă
Paulo Coelho. FOTO Arhivă

Paulo Coelho, scriitor brazilian ale cărui cărţi au fost traduse în 67 de limbi şi publicate în peste 150 de ţări, este unul dintre cei mai citiţi autori de profil. Cu o experienţă de viaţă impresionantă, acesta reuşeşete să inspire milioane de oameni.

Paulo Coelho este unul dintre cei mai vânduţi autori din lume. Însă, înainte de a se bucura de un asemenea succes a trebuit să treacă prin partea sa de luptă cu experienţele vieţii. A fost un adolescent foarte rebel, iar părinţii lui l-au internat într-un azil de boli mintale de trei ori. În ciuda tuturor acestor încercări, el a reuşit să devină o persoană mai puternică şi mai spirituală. A scris prima sa carte la vârsta de 38 de ani, iar după câţiva ani a scris „Alchimistul“, lucrarea care l-a propulsat în topul literaturii de profil.

Iată 10 citate ale lui Paulo Coelho, care te vor motiva să atingi succesul mai uşor:

„Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.“

„Un singur lucru face visele imposibile: frica de eşec.“

„Când se repetă, o greşeală nu mai este o greşeală: este vorba de o decizie.“

„Nu eşti înfrânt când pierzi. Eşti înfrânt când renunţi.“

„Tocmai posibilitatea de a-ţi împlini un vis face viaţa interesantă.“

„Nu-ţi pierde timpul cu explicaţii. Oamenii aud doar ceea ce vor să audă.“

„Secretul vieţii este să cazi de 7 ori şi să te ridici de 8 ori.“

„Dacă vrei să ai succes trebuie să respecţi o regulă: Niciodată să nu te minţi pe tine însuţi.“

„Fii curajos ! Asumă-ţi riscuri ! Nimic nu poate înlocui experienţa.“

„Viaţa are o modalitate de a testa voinţa unei persoane fie prin faptul că nu se întâmplă nimic sau dacă totul se întâmplă deodată.“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tagetes
15.06.2017, 09:56:07

Rebel , internat de trei ori la psihici...10 citate in mare parte bune sa ajungi si tu acolo....dupa succes. A se inlocui dorinta de succes cu dorinta de echilibru, sfiala si buna cuviinta....se obtine linistea sufleteasca adica succesul intelepciunii , a mintii si calitatea de a fi stimat si iubit.

Popescu Ion4
18.06.2017, 22:14:39

"„Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.“" Aceasta doctrina satanica este des intalnita in ziua de azi. Feriti-va de astfel de minciuni. Aceasta este o minciuna satanica.Doar daca iti doresti ceva asta nu inseamna ca se va si intampla. Tu nu poti sa obtii nimic prin propriile ale puteri. Doar Dumnezeu hotaraste ce ai si ce nu. [ Ioan 3:27 ] "27. Drept raspuns, Ioan i-a zis: "Omul nu poate primi decat ce-i este dat din cer. " Oricine poate ajunge in rai,ORICINE. Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." cum-ajung-in-rai.info

Modifică Setările