Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

18 idei de amenajare pentru un apartament cu două camere semidecomandat şi ce poţi învăţa din ele

1
29 Jun 2021 07:30:01
Autor: Lovedeco.ro

Poate fi o provocare să găseşti idei pentru o amenajare de apartament cu 2 camere semidecomandat – cel puţin una şi armonioasă din punct de vedere estetic, şi funcţională. Dar e floare la ureche dacă ai şi inspiraţie, şi sfaturi de la arhitecţi. Şi le găseşti pe ambele mai jos.

Ca să găseşti mai uşor inspiraţia potrivită pentru locuinţa ta, am împărţit lista cu idei de amenajare pentru un apartament cu 2 camere semidecomandat în trei categorii, în funcţie de dimensiune. Aşa că găseşti mai jos exemple de apartamente mici, cu suprafeţe sub 50 metri pătraţi, exemple de apartamente medii, cu suprafeţe între 50 şi 60 metri pătraţi şi exemple de apartamente mari, cu suprafeţe de peste 60 metri pătraţi

Idei de amenajare pentru un apartament cu 2 camere semidecomandat mic, sub 50 metri pătraţi

1. Un spaţiu de 36 metri pătraţi amenajat pentru închiriere în regim hotelier
 
Suprafaţa redusă, de numai 36 metri pătraţi, a fost o adevărată provocare pentru echipa KiwiStudio. Designerii au fost contactaţi de proprietarii acestui apartament din Bucureşti pentru că aceştia îşi doreau să-l dea spre închiriere în regim hotelier. „Aveau nevoie de ceva care nu numai să arate bine, ci şi să se delimiteze de celelalte oferte”, îşi amintesc Cosmina şi Adi Aloman. Apartamentul este practic o garsonieră mai mare cu dormitor separat şi un spaţiu foarte mic pentru bucătărie, integrat în living.
 
Continuarea articolului, aici.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

John McClane
29.06.2021, 13:03:49

Ati golit buncarele de resturi cu amenajarile astea. Altceva? Nu exista apartamente semidecomandate. Sunt vagoane care trebuie demolate.

-6 (6 voturi)
Modifică Setările