Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

7 obiceiuri proaste care îţi distrug relaţia de cuplu şi cum poţi scăpa de ele

0
15 Jul 2019 12:08:38
Autor: Andreea Răducu

Obiceiurile nesănătoase sunt dificil de înlăturat, mai ales atunci când le-am dezvoltat în timpul unei relaţii de lungă durată.

 
Simţim, de multe ori, că relaţiile noastre de cuplu suferă, însă nu ne dăm seama cu exactitate ce nu merge bine. În plus, nici unul dintre parteneri nu este vinovat de asta, ci între ei au apărut câteva obiceiuri nesănătoase.
 
Nu toate obiceiurile din relaţiile de cuplu sunt nocive. Există, astfel, şi obiceiuri bune, care îi fac pe parteneri să funcţioneze mult mai bine împreună în anumite situaţii decât ar funcţiona separat. Însă obiceiurile nefaste lucrează împotriva bunului mers al relaţiei, iar dacă sunt prea multe sau persistă mult prea mult timp, acestea pot distruge relaţia cu partenerul de cuplu.
 
Iată care sunt cele mai nocive obiceiuri care pot distruge o relaţie de cuplu:
 
1. Te opui schimbării de orice fel
Multe persoane se opun schimbărilor de orice fel, deoarece au o capacitate redusă de adaptare la situaţii  noi. În timp ce unii oameni refuză să-şi schimbe locul de muncă, deşi satisfacţiile profesionale sunt minime, altele refuză să redecoreze casa sau să schimbe, din când în când, amplasarea obiectelor de mobilier din living sau din dormitor. Cu toate acestea, micile schimbări pe care le facem în propriile noastre locuinţe ne pot scoate din rutina zilnică, ne pot revigora starea de spirit şi ne pot învăţa că schimbarea este necesară inclusiv într-o relaţie de cuplu.
 
Citeşte continuarea articolului, aici!
 
Citeşte şi: 
Anamaria Prodan l-a lovit în faţă pe Dan Alexa! Cum i-a justificat reacţia soţul ei: ”A fost un gest copilăresc!”
Soţul Andreei Antonescu, prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ: ”E mai mult de atât”
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii