Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

În curtea ta eşti cine vrei tu

0
Articol publicitar
22 Jul 2020 17:05:17
Autor: ADH

Amenajarea curţii poate fi o provocare serioasă pentru oricare dintre noi. Curtea ar trebui să fie o continuare armonioasă şi firească a stilului arhitectural al casei şi în acelaşi timp, o extensie naturală a personalităţii şi stilului de viaţă. De aceea, este important să găseşti acele produse şi soluţii de amenajări exterioare care ţi se potrivesc, fără a face însă un compromis în privinţa calităţii.

Stiluri de amenajare adaptate stilului tău de viaţă

Fiecare dintre noi are un fel de a fi, unic. Fie că eşti dornic de petreceri şi-ţi place să fii înconjurat de prieteni, fie că eşti o fire romantică sau un familist convins, este normal să te bucuri de plăcerile tale, în felul tău, în curtea ta.

Elis Pavaje, lider pe piaţa de prefabricate mici din beton din România, a înţeles că tipurile diferite de preocupări şi personalităţi au nevoi diferite. De aceea, oferă o varietate uriaşă de tipuri de produse, materiale şi recomandări de amenajare, astfel încât să îţi poţi crea o curte sau terasă în care să poţi să-ţi petreci timpul aşa cum îţi doreşti tu. Poţi găsi peste 600 de produse şi poţi alege între o diversitate de forme, culori, dimensiuni şi materiale.

Când amenajezi o curte, nu ai în minte doar aleile din pavele, ci mult mai mult.

Mai ales pe perioada verii, curtea poate deveni locul unde îţi vei petrece cea mai mare parte a timpului. De aceea, este important să te simţi confortabil şi să alegi produsele care se mulează preocupărilor tale. Spre exemplu, dacă îţi doreşti să creezi în curtea ta o atmosfera romantica, foarte elegantă şi rafinată, atunci poţi alege un pavaj Arcade, cu forma în linii curbe, cercuri sau arce de cerc.

Sau dacă înclini mai mult către un stil modern, aerisit şi bine organizat, atunci o alegere potrivită ar fi pavajul Umbra P4. Acesta este ideal pentru curţi cu piscine pentru că are o suprafaţă aderentă care nu alunecă atunci când se udă.

Dacă ai în vedere o cabana la munte, unde să-ţi petreci verile cu familia, pavajul Pietra poate fi cea mai buna alegere, pentru o amenajare încadrată în natură.

Oricare stil poate fi completat cu obiecte complementare gamei de pavele şi borduri precum sunt jardinierele, focarele, băncile, gardurile, blocurile de zid sau palisadele.

Şi indiferent de stilul preferat, poţi avea încredere că pavajele împacă atât aspectul funcţional, cât şi cel estetic astfel încât oricine să-şi poată amenaja un loc pe gustul său. O amenajare poate încadra pentru o imagine unitară: fie un gratar şi pentru amatorii de mici şi bere, fie o bucatarie de vara,i pentru pasionaţii de gastronomie, fie o  grădină terasă pentru amatorii de peisagistică..

Tendinţe în amenajări exterioare

Din ce în ce mai mulţi oameni realizează importanţa de a deţine un spaţiu exterior privat. După o perioadă în care am trăit distanţarea socială pe propria piele, terasele şi cărţile au devenit noile locuri de „ieşit în oraş” şi petrecut timpul liber. Astfel, că mai mult ca niciodată, se simte nevoia ca aceste spaţii să împace utilul cu plăcutul.

„Tendinţele actuale sunt de a-ţi dezvolta lucrări de amenajare cu o complexitate din ce în ce mai ridicată. Din acest motiv, în ultimii ani, a crescut şi interesul pentru peisagistică şi grădinărit. După perioada de izolare la domiciliu, oamenii au devenit mai conştienţi de rolul naturii în viaţa lor şi au început să fie mai preocupaţi de amenajarea unui spaţiu recreaţional. De aceea, mulţi au început să-şi amenajeze casa de la ţară sau să-şi construiască pe terenul pe care-l păstrau nefolosit.” Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje

Fie că îţi place să-ţi petreci timpul cu prietenii sau familia, să locuieşti în oraş sau într-o zonă mai liniştită, ai nevoie de o curte care să se adapteze stilului tău de viaţă şi nevoilor tale. Şi pentru că aici îţi vei petrece o bună parte din timpul tău liber, este important să te simţi confortabil şi ca design-ul curţii să raspunda felului personal de a-ti  petrece timpul. Pentru că până la urmă, în curtea ta eşti cine vrei tu!

Detalii despre oferta de produse: www.elis.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii