Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Şi-a găsit maşina blocată cu cărucioare de cumpărături: motivul pentru care a fost „pedepsit“ şoferul FOTO

4
15 Sep 2019 17:13:37
Autor: Lizeta Oprea
S-a trezit cu maşina blocată cu cărucioare de cumpărături
S-a trezit cu maşina blocată cu cărucioare de cumpărături

Un şofer din Buenos Aires s-a trezit cu maşina blocată cu cărucioare de cumpărături de angajaţii unui supermarket. Se pare că aceştia au vrut să-i de o lecţie bărbatului care nu a respectat legile parcării subterane.

Un şofer care a parcat în spaţiul destinat cărucioarelor din parcarea unui supermarket din Buenos Aires, Argentina, a primit o binemeritată lecţie din partea angajaţilor. Aceştia au blocat maşina cu zeci de cărucioare, scrie DailyMail

Imaginile postate pe internet arată cum patru rânduri de cărucioare au fost aşezate de jur împrejurul maşinii, neexistând nicio posibilitate ca aceasta să mai fie scoasă cu uşurinţă de acolo.

„Nu poţi parca în spaţiul în care se pun cărucioarele. Unele persoane chiar nu pot respecta absolut nimic. Felicitări angajaţilor supermarketului, care au blocat maşina”, a spus Angelini, cel care a postat pe Facebook imagini cu incidentul, surprins întâmplător.  

„Chiar am rămas surprins atunci când am văzut. Mi-am dat seama că şoferul nu mai găsise un alt loc de parcare, însă consider că ceea ce au făcut angajaţii a fost foarte bine. A fost o lecţie pentru el”, a mai spus bărbatul.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Petru Onisim
15.09.2019, 18:31:18

Los Portenyos(adică cetățenii născuți în Buenos Aires atât ei cât și predecesorii lor) au alta educație, mai elevata; au și simțul umorului!

+3 (3 voturi)
Smeritu Pahomie
15.09.2019, 20:20:32

...bine ca nu i-au dezumflat si cauciucurile.....sau mai rau .....

+2 (2 voturi)
Stefan Ioan
15.09.2019, 20:56:26

Ne mirăm că în țărișoara noastră analfabetismul funcțional a ajuns la cote alarmante: Lizetoooooo, ce a trebui să însemne "legile parcării subterane " ??? Ia uită-te-n DEX, ce înseamnă LEGE !

+1 (3 voturi)
Giorgione
16.09.2019, 09:32:22

Mai exista si legi nescrise sau o serie de expresii care folosesc cuvantul "lege " . Mai era o perioada cand unii comentatori "vanau" greseli de ortografie si-i faceau pe autori albie de porci.

+1 (1 vot)