Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

A primit cadou casa de la munte în care şi-a petrecut copilăria şi i-a gândit o amenajare cu aer cinematic

1
19 Apr 2021 13:31:32
Autor: Lovedeco.ro

La 900 metri altitudine, cu pădurea în spate şi Masivul Bucegi în faţă, casa de la munte, aşa cum o numeşte Laura Muşat, este o mică bijuterie.

Una care parcă vine cu promisiunea unei vieţi liniştite: pe ferestre poţi privi neîntrerupt freamătul codrului, dacă-i frig faci focul în şemineu, dacă-i cald te muţi în curte, lângă iaz şi te bucuri de natură. De fapt, natura e şi în afară, dar şi înăuntru. Când a primit casa cadou de ziua ei de naştere, în 2018, Laura şi-a asumat să aibă grijă de ea, să o valorifice. Şi a făcut asta printr-o amenajare care pare să respecte şi să armonizeze întru totul cu peisajul înconjurător. Care-i la o aruncătură de băţ, căci curtea din spate are ieşire direct în pădure, iar de pe terasa din faţă se vede tot lanţul muntos, de la cota 2000 până la Crucea Caraiman.

amenajare sera casa la munte

„Casa de la munte, cum o denumim noi, are 27 ani şi este o casă pe două etaje, construită din lemn de părinţii mei, în 1993, când au aflat că vor avea primul lor copil – pe mine”, povesteşte Laura.

Continuarea articolului, aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Robert Oppenheimer
19.04.2021, 13:50:32

Nu prea prea schimbata din 1993, cam tot pe acolo, doar ca noua generatie adauga ceva demonstrativ in unele dispuneri de obiecte, numai bine ca sa ai ce discuta la vreo vizita, cand pici in pana de subiecte. Nu pare deloc ca noul proprietar, ce nu a auzit de termenul de cabana sa stie prea multe si in rest, asa ca aici e doar o situatie initiala cosmetizata usor de cei, pe care a cazut pleasca, fiind doar niste modificari timide si neesentiale fata de varianta initiala. Aia cu cartile e cea mai caraghioasa: citeste cineva mobila aia de hartie? Hai, sa fim seriosi, la varsta fatucii sunt alte treburi in pat ori pe canapea, decat sa citesti. Muntele cere confort, intimitate, nu vitrina cu mobila de sedinta. N-a nimerit-o. Dar are timp sa mai incerce, ca la invatat depinde de ce nu are, dar probabil asta se compenseaza cu banii...

-2 (4 voturi)
Modifică Setările