Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Amenajarea acestui apartament din Bucureşti este pastelată ca un balon de săpun

0
8 Mar 2021 11:52:40
Autor: Lovedeco.ro

Roz, mov, galben, turcoaz şi verde sunt culorile dominante ale acestui apartament cu două camere din Bucureşti, amenajat ca un balon de săpun în mijlocul unui oraş agitat. Şi reuşesc cu succes să te ducă cu gândul la copilărie.

Când arhitectul are mână liberă să facă ce vrea cu un spaţiu, rezultatul poate fi unul surprinzător. Şi surprinzătoare a fost şi amenajarea realizată de Ada Tache pentru acest apartament de 50 metri pătraţi din spatele bulevardului Unirii. Cumpărat ca investiţie, cu scopul de a fi închiriat în regim hotelier, spaţiul a primit un look nou unic, prin care arhitecta şi-a dorit să dea senzaţia de „alt acasă”, unul feeric. „Cea mai mare provocare a fost aceea de a crea un spaţiu agreabil pentru orice călător sau turist al Bucureştiului, care să-şi găsească oaza de linişte la venirea «acasă»”, explică Ada Tache.

living bucatarie open space bubble house

Trei luni i-a acordat proiectului şi un buget de 20.000 euro. Acest apartament cu două camere din Bucureşti se află într-un bloc nou şi a fost preluat la gri, aşa că Ada a putut alege de la bun început finisajele şi materialele dorite.

nisa hol depozitare bucatarie verde

În buget au intrat şi mici recompartimentări, cum ar fi eliminarea peretelui despărţitor dintre bucătărie şi living, pentru a pune în valoare lumina naturală, şi remodelarea pardoselii din baie, pentru a include un duş walk-in.

Continuarea articolului, aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările